bilgi sözlük başında sabahlamak

0 /
webgum
saate bakinca oha demekle baslayan olaylar zinciri. yarin ise gidecek olan yazarin kabuslu ani. simdi ben uyanamayacagim nidalariyla aninda sozlugu terk etmekle sonuclanacak baslik.
independence
son zamanlarda sozlugumuze yeni katilan kimi yazarlarimiz sayesinde yeniden sozlugun 7/24 bilgi aki$ina sahip olmasi durumu.sonucta birileri sozlugun ba$inda sabahliyor ki veri aki$i oluyor.
carpediem
bir lise ogrencisi olarak yeniden hayatin aci yuzuyle tanistim. suratima tokat gibi carpan 12 eylul 2005 tarihine bir gun kaldi. bu gece de son gecem. haliyle sezonu kapatma durumunda oldugumdan sozlukle son anlarimi sabahlayarak geciriyorum. bilgi sozlukte cok keyifli bir durumdur aslinda bu sabahlamak. gececi kafilesinden de kopmak durumunda kalicam ona uzuluyorum ben.
(bkz: sevgili gunluk)
(bkz: sozluk derdime derman ol)
bonibon
pia nin sik sik yaptigi ve bu sebepten hemen hemen hic derse gelmedigi eylem.bari moderator filan yapin da bi faydasini gorsun.
pixie
babamin periyodik araliklarla gelip "gunduzler torbaya mi girdi" demesi sonucu, gerceklesmeden husrana ugrayacak aktivite.
seyhmerat
tatil günlerimin hobisi haline gelmiş olan durum neredeyse, ulan sevgilimiz "benim için sabahlar mısın hatırım için ne olur" dese bile önce bir düşünürdük, nelere kadirsin be bilgi sözlük.
capt it all
birkaç hafta sonra tekrardan yapacağım olay. çok heyecanlıyım. tematik düşünüyorum. haydi hayırlısı. çok sevgili birkaç bilgiç kardeşimizin beni yalnız bırakmayacağı kanısındayım. iyi bir sabahlama olma dileği ile...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol