çalışma masamda bulunanlar

0 /
independence
17 inc lcd flatron monitor, hp scanner&printer, creactive webcam, zoom adsl modem, coca cola ayisi, speaker, mikrofon, evrak kutusu, faturalar, kristal bir kulluk, tatilden getirdigim bir sigaralik, remote mouse, remote klavye, remote mouse ve klavyenin enferuj i$inlarini yakalayan kizil otesi i$in toplayici $eysi, iki adet telefon, pek cok cd ve disket, tv ve muzik seti kumandalari, cofee mug, spoiled in scan edilmi$ ve cercevelenmi$ resmi...an itibari ile bir de anket nedir ve nasil acilir konulu bir dergi.
webgum
bir adet baretta, iki uzi, sarimsakli yogurt, bilgisayar ve arkadaslari, hamam takunyasy, perde dugmesi, makina yagi,ekranda bilgi sözlük, bir adet iç lastik, ayakkaby çekece?i... dermisim kivaminda ekleme yapma gerektirir.
queen
bilgisayar monitoru, mouse, bir bucuk litrelik su, koca bir fincan kahve, iki adet cep telefonum , bir suru ders kitabi, bir suru defter, sevdigim insanlarin resimlerinin bulundugu duvardan dusmus mantar panom, bir suru nokta dergisi, bir suru parfum sisesi, koskocaman cercevede kopegimin resmi , bir suru cd, kisaca yok yok zaten iki calisma masam var anca sigiyor hersey.
elikolubagli
monitor , klavye , mouse ,mouse pad , hesap makinasi , musteri katalogu , firma brosuru , kalem , hazirlamakta oldugum proje , bekleyen dosyalar , bir adet atac , zimba . bugun oldukca duzenliymis masam .
darth sidious
compaq monitor, compaq slim kasa, compaq mouse, cisco telefon, mitsubishi klima kumandasi, kalemlik, dosyalik, cantam, takvim, karakalem cizdigim iki resim,bereket tanrisi heykeli.
independence
mona lisa tablosu, pissa kulesinin sagindan ve solundan devrilmesin diye desteklerle saglamla$tirilmi$ hali, beni her zaman yaki$ikli gosteren bir magic mirror, bereket tanricasi heykeli, bilgi sozlukle alakali ba$lanmi$ fakat bitirilmemi$ bitirilmeyi bekleyen 412422 adet kod, her 150 entrynin altina aramaya inanmak yazan otomatik entry sayaci, bir tabak kapuska ve hemen yanindan kapuskayi yapanin cesedi, uzerinde huzur islamdadir yazili bir sinagog maketi..
abyss
malibu sisesi, bilgisayar, ses kayit cihazi, budha heykeli, sayamayacagim kadar kitap, zenit marka fotograf makinesi, ruzgar gulu, lise mezuniyetimden kalma 2 fotograf, yine sayamayacagim kadar cd, kandil, kucuk penguen heykeli, 2 tane tahta kutu.
carpediem
bilgic kisilerin masalarinin uzerindeki esyalarini yazmalariyla hayatlarini tamamen irdelememize kesin bir sekilde nasil insanlar olduklarini anlamamiza sebebiyet veren baslik.
priapus
masa lambasi, kirli mendil, radyo, bir kirli mendil daha, kitaplar-defterler, bir kirli mendil daha, kalemler, bir kirli mendil daha, tarak, ayna, bir kirli mendil daha, yazilip yazilip karalanmis siir denemeleri, bir kirli mendil daha, sevgilimin fotografi ahanda temiz mendil.
oxomask
bir adsl router, bir apache webcam, gumus kalp seklindeki kutum, abajur, zenci vokal biblosu, kalemlik, foto album, cdler, not defteri, philips ses sistemi, 17 philips monitor, hp 1315 scanner copiier printer,anne ve babamin resmi, beatles imzali ufak masa gitari, her turlu icecek bardaklari tabi hepsi pis, toka.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol