2008 eurovision şarkı yarışması

0 /
the wall
vlade divac ı takım elbise kravat ikileminde görmemizi sağlamı$tır.

ayrıca sunucu ki$ilik; ülkeler ile oy vermek için kullanacağımız numaraları hatırlatırken sıra türkiye’ye gelince, birden ciddele$mi$ ve $unları demi$tir, dramatize bir ses tonuyla:

"-katiyyetle türkiye’ye oy vermeyi denemeyin. sistem kabul etmiyor."

evet, sanırım denemi$ler...

son olarak, bosna hersek in yarı$macısı baya bir t bag i andırıyor gibi bir izlenim verdi, $ekil $emal olarak yani...

***

soldan sağa kayan yazı: bu haberlerde sanal reklam uygulaması yapılmı$tır...

***

önemli not: örovizyon günü bile görevinin ba$ında ciddiyetle bulunan igor a selam ederim.

instrument
cankan, televizyon makinesinde almanya adına yarışması için teklif aldığını söylemişti. türkiye ise duygusal terminatörümüz doğuşla yarışırsa birinci olabiliriz kanımca.

ama alternatifleri sıralamak yararlı olacaktır.
ön sıralardan bir arkadaş tarık mengüç demiş, sonuna kadar katılıyorum. ama unutmamak gerekir ki bizim ülkemizi almanyalarda ve avrupada süper bir şekilde temsil eden ismail yk var. bence yarışması gereken en önemli isim budur.

devam edelim efendim isimlerimizi sıralamaya, uzun zamandır etrafta görünmeyen bir diğer mükemmel sanatçımız çılgın sedat. gerek dansıyla, gerek muhteşem sesiyle gerekse de insanın yüreğini yakan şarkılarıla yarışmaya katılabilitesi en yüksek insanlardandır.

gülşen o güzel sesiyle, sıfır beden mükemmel vücuduyla türk kadınlarına hasta olan ülkelerin erkeklerinden bir hayli fazla puan toplayabilir.

olaya biraz daha görsellik katmak ve erkeklerin gönlünü çalmak açısından bayan popomuz tuba ekinci katılmalıdır. iki popo sallar gelsin puanlar.

çıkardığı albümle pop müzik listelerinin başına oturan ve bir daha da kalkmayan, sesini de çok beğendiğimiz yeliz yeşilmen güzel yüzüyle ve gülümsemesiyle bize şans getirebilir.

zaten güzellikleriyle değil avrupa tüm dünyada tanınan mankenlerimiz var bir de. onları unutmamak gerekir ve hemen alternatifler listesine eklememiz gerekir.

demet akalın son derece duygusal bir şarkısı olan esmer yarim ile herkesi ağlatır ve puan toplarız.

asuman krause gibi bir sanatcıyı harcamak olmaz tabiki. tenimizin uyumu şarkısıyla tüm türkiye de büyük sükse yaratan bir şarkıcımızla katılmalıyız.evet.

bu alternatiflerin değerlendirilmesini istiyorum. e eşek değiliz boşuna okumuyoruz konservatuvar. anlıyoruz heralde müzikten.



hllrsn
türk insanının harbi mal olduğunun kanıtıdır.sen git ver ermenistana 10 puan adamlar sikine takmasın seni.

peşit dip not: türkçü tipler gaza gelmeyin.
independence
ne demi$iz zamaninda?

okuyalim;

#792150

mor ve otesi’ne bu sonuctan oturu yuklenmemek lazim aslinda, zira izleyen herkesin de gordugu uzere puanlar ne $arkilara ne de $arkicilara verilmedi.puanlar ulkelere ve halklarin ulkeler ile alakali duyduklari hislere verildi.misal turkiye azerbeycan’a 12 puan verdi, azerbeycan’da turkiye’ye.

cok mu begenmi$lerdi birbirlerinin $arkilarini? evet begenmi$lerdi, ama neden begenmi$lerdi? cunku turkler ilk ba$ta o $arkinin azerbeycan’a ait oldugunu du$unerek dinlediler ve iclerinde zaten azerbeycan’a kar$i var olan sevginin de etkisi ile 12 puani yapi$tiriverdiler.e ayni $eyi azerbeycan dinleyicisi de bizler icin yapti muhtemelen.yoksa azerbeycan’in $arkisini polonya soylemi$ olsaydi mumkun degil ki 12 puan alamazdi bizden, keza ayni $ey azerbeycan icin de gecerli.

uzun senelerdir bilinir ki eurovision $arki yari$masinda puanlari halklarin ili$kileri ve ulkeler arasindaki ili$kiler belirler.$arki ile $arkici tamamen vitrini doldurmak icindir.yani aslinda $arki ismi ve $arkici ismini yollayin yari$maya, ortada soylenecek bir $arki da olmasin sonuc ve siralama ayni olacaktir.

artik onumuzdeki seneye bakacagiz.

(bkz: 2009 eurovision $arki yari$masi)
fastjunkie
"ispanya allah belanı versin" dememe sebep olmuş yarışmadır. ispanya ile şayet var ise bütün anlaşma manlaşma uzlaşma ve bilimum işteş eylemlerimizi şu an itibari ile fes etmemiz devletimiz ve milletimiz açısından çok aydınlık olacaktır.
independence
yunanistan cidden guzel bir $arki ile katildi.yalniz $arki sozlerinin hepsinin sonu "nation" ile bitince kulaga mi ho$ geldigi icin boyle bir $arki yapmi$lar anlamadim.ama guzeldi $arki.ikinci favorim oldular kendileri.
newsted35
kontorum olsa bitene kadar finlandiya’ya acımadan sms yağdıracağım yarışma.amanın bu ne güzel parçadır böyle.80’ler ruhunu canlandırıyor insanın.

edit:sikerim böyle işi.politika olayını biliyoruz ama bu kadar güzel parçaya oy verilmezmi aq.
enharista
azerbaycan’a sadece biz versek bile birinci olur demek istediğim yarışmadır.

en dip not: "biz" türkiye , vermek "oy vermek" ama diğer türlüsü de doğru önermedir.
bb
oylamanın bokunun çıktığı yarışma halini almıştır an itibariyle. türkiye dönem dönem beşinci ya da altıncı olmaktadır. allah daha fazla düşürmesin.
independence
ermenistan’a 10 puan vererek siyasi ili$kilerle halk ili$kilerinin farkini bir kez daha ortaya koyduk ya da ben son gunlerde cok polyanna okuyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol