youtube a getirilen erişim yasağı

0 /
maliyeci
gün itibariyle görüp dumur olmama sebep olan durum. öncelikle:

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=72326

böyle bir yasağı getirenler ya da getirmeyi düşünenler internet ne demektir bir fikri olmayan kimselerdir. buna adım gibi eminim. malum atamıza yapılan terbiyesizliklerden sonra türk usulu bir cezalandırma yöntemi olacak bu. heralde adamlar youtube’a yasak getirince dünyada hiç bir yerde görüntülenemeyecek zannediyorlar. böyle dangalaklık olur mu allah aşkına? youtube bugün bizim elimiz ayağımız olmuş durumda. hadi onu geçtim burada suç youtube’un değil ki. şerefsizlik yapan bir grup yunanlı insanda. yahu sen onu yasaklasan, hatta youtube’u komple kapatsan bir site açıp yayınlayamaz mı sanki...

darbelerin çocuklarının kafası bu kadar çalışıyor işte... kapatalım gitsin a.k sorun kalksın ortadan hemen.

trajik bir örnek var yıllar öncesine dair aynı mevzuya benzer. türkiye’de internetin ilk yaygınlaştığı dönemlerde, internet sitelerinin açıldığı dönemlerde bir bürokrattan şöyle bir teklif geliyor. web sitesi sahipleri sitelerinin bir örneğini nüfüs bilgileriyle birlikte valilikte oluşturulacak birimlere getirsin.her güncelleme yapılışında da aynı işlem tekrarlansın. bu adamlar yönetiyor bizi anasını satayım off of... ne beklenir ki...

elin yunanlısı kutsalımıza hakaret etsin,kabak yine türk milletinin başına patlasın...

not: ya bu haber doğru mu yalan mı bilemicem,malum internethaber öle sağlam bir kaynak değil.ama böyle bir bahsin geçebilmesi bile oldukça saçma ve üzücü.

independence
uygulanan eri$im yasagi hicbir $ekilde tam bir engel te$kil etmeyecektir zira amac illaki youtube’a girmekse proxy kullanilir gene girilir.asil onlem bir daha bu tur $eylerin olmasini onleyebilecek yaptirimlar uygulanmasindadir.her zaman siyasilerin dilinden du$uremedigi "turkiye buyuk ve cok guclu bir devlettir" cumlesinin siyasi kanadinin elinden gelecekleri sabirsizlikla bekliyoruz.

en azindan sayin ba$bakan youtube’unu da da al git buradan diyebilse bari.
melankomik
"olamaz! yoksa youporn’da mı kapandı?" diyerek telaşla bilgisayarı açmamla başlamış ve kapanmadığını görüp derin bir oh çekmemle benim için sonlanmış olan olay. beni ilgilendirmeyen tarafı ise devletimizin atamızı ve cumhuriyetimizi azılı düşmanların elinden kahramanca kurtarması ve artık refah ve huzur dolu günlere doğru yol almakta olduğumuzdur..
expert3
ulan siz bu videoyu yapan adamlara goz dagı verecek kadar iktidar sahibi olmayın, isteyen istediği gibi konussun, turk ismini itin bir tarafına soksunlar, siz gidip sadece lanet bir videoya erisimi engelleyin. oda sadece ersim engellemek. temasa gecip o video’yu kaldırtamaz cunku bu zihniyet.
nick
youtube yetkilileri soz konusu videonun siteden kaldirilacagini ve kopyalarinin da siteye konulmamasi icin ellerinden geleni yapacaklarini aciklamislardir(dun gece butun haber bultenleri bas bas bagiriyordu).
sukela
siteye girilmesi mümkün olsa da login olunamıyor. yüklenen videolar duruyor fakat yükleyen kullanıcının sayfasına ulaşılamıyor.

edit:ulaşılıyormuş bi şekilde. ama login olunamıyor evet.
fastjunkie
kimi neden engellediklerini anlamadım .
elin adamı dedelerinden gelen ezikliği salak saçma vidyolarla gidermeye çalışıyorsa bunda bizim suçumuz ne ki.
maliyeci
dinazor hukukçularımızın son icadı. helal olsun. amına koyim madem bilgisayar aleminden anlamıyosun,bir bilene sor. böyle bir kararı vererek o videonun ortadan kalktığını zanneden beyinsizlerin yüzeyselliğine hayranım. yok yok valla biz bunları anlatıcaz çocuklarımıza inanmıyacaklar,taşak geçecekler...
maliyeci
ya youtube’ın a.k sana bir şey olmasın diyecem ama maskara olduk uluslarası alanda.millet götüyle gülüyomuş bu icraate duyduğuma göre.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol