yönetimden haber var

ilean
houston butonunda balonun ayyuka çıkmasına sebep olan duyuru.lakin cevap verme olanagı saglanmamıştır.monologdan haz etmeyen bünyeler için pek hoş degildir.
my son is father
doğum günü kutlama/kutlatma aparatı..

pavlov ’un zili gibi işlevi olan aparat aynı zamanda.
şöyle ki:
yönetimden haber mi var; bir yerlerden edinilmiş bir bilgiyle - hakkatten bu bilgi nasıl geliyor canikom, yazarların kendisi mi iletiyor bugün benim doğum günüm deyü yoksa canına can katan arkadaşları mı - birinin doğum günü olduğu mu öğrenililmiş, iyi ki doğmuş mu.. hadi canlar hep bilikte doğum günü kutlayalım, gelin canlar birlik olalım, gelin canlar el ele tutuşup tostoparlak olalım...

arkadaş bana ne kim doğmuşsa zaten bana ne demeyeceğim kişinin doğum gününü ben bilirim.. niye beni; tanımadığım/tanımayacağım/tanımak istemeyeceğim kişinin doğum gününü kutlamak için özelime girerek rahatsız ediyorsun?
evet canlar houston benim özelimdir ve inanın sikimde olmayan birinin doğum günü haberini almak için orda yeşilce yanan houston tuşuna basmak beni fazlasıyla kasıyor, kasmakla kalmıyor sinir katsayısı denen bir hadise var ise - ki bence yok**anlamsızlığı anlamsızlıkla doldurmaya çalışmak** - beni benden alıyor..

bb
genelde sözlüğün çok küçük bir kesimini ilgilendiren mesajlar tüm yazarlara gelince houstonda çıkan baloncukta yazar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol