confessions

potasyum

- Yazar -

  1. toplam entry 75
  2. takipçi 1
  3. puan 46288

apartman yöneticisi

potasyum
çoktan meslek olmuş olan görev.
efenim zordur apartman yöneticiliği, yüzyüze baktığınız insan aidat ödemede zorlanır bağırıp çağıramazsınız, icraya veremezsiniz, arada kalırsınız.
uyurken gecenin 2 sinde su damlıyor diye uyandırılailirsiniz. zor, meşakkatli bi iştir.

bunun yanında normalde apartman yöneticileri aidat ödemezler, yani aidat parasına çalışırlar. fakat ilk başta bahsettiğim " komusunun yüzüne bakıyorsun ve aidat alamıyorsun" sorunu yüzünden profesyonel apartman yöneticiliği çıkmıştır ve ciddi paralarla bu işler yapılır.

mercedes

potasyum
uzun yolda daha rahat etmeniz için trende yada karavanda ikiz yatağınızla yolculuk yapmanız gerekir.

buna sahip olan başka markada asla rahat ve güvenli hissedemez kendini.

iki erkeği birden idare eden kiz

potasyum
kocası ve oğlunu aynı anda idare edenler, anneler. evin düzeni bozulmasın ergenlik yaşındaki oğulla andropoz arifesindeki baba birbirine girmesin huzuru kaçmasın ailenin die ikisini birden hatta bazen bide küçük kardeşle beraber aynı anda 3 erkeği idadere eden cefakar anneler.

aşkıda kahve

potasyum
türkiye’de askıda ekmek gibi bir versiyonu olan uygulama. kısaca anlatayım efenim, kahvenizi alırsınız ama iki kahve parası ödeyerek biri askıya dersiniz. görevli kişide size kahvenizi veri ve bir kağıda kahve yazarak duvardaki askıya asar (çivi gibi çengel gibi bişe bu aslında) sonra parası olmayan ama kahve içmeyi isteyen herhangi biri (o an parasıda olmayabilir cüzdanını unuttuğu için, fakir biride olabilir)gidip bir kahve, askıdan der ve para ödemez. görevli de o askıdan bir kağıdı çöpe atar ve ilgili kişiye kahvesini verir. kimse birşey söylemez, bakmaz, ayıplamaz.

görev zamanlayici

potasyum
windows 98 de ekranın sağ alt köşesinde saatin olduğu yere konuşlanan ama genelde kullanılmayan özellik. bunu kapatmak için sağ tuş exit falan işe yaramazdı. programa çift tıklayıp, açıp gelişmiş adlı menüden kapatabiliyorunuz ancak.

vibratör

potasyum
kullandığım büyük, ağır ve çok sesli, çok sarsan (e doğal tabi sallanıcak vibrator bu) güzel cihaz.
bununla, beton dökmeden önce zemini iyice sıkıştırırsınız efendim, yoksa bi tarafıma sokmuşluğum yoktur, boyu (benim kullandığım) 1 metreden biraz daha fazla sanırım 60 kg ağırlığında birşeydi. fesatlığın gereği yok.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol