yenilen seyin dislerin arasında kalması

0 /
ups
genelde et yedikten sonra olan hadise.bu kalan kucuk seyleri kurdan yardimiyla cikarmak en insancasidir.ama benim su anda oldugum gibi evde yalnizsaniz ve kim ugrascak simdi kurdan almakla diyorsaniz parmakla da sonuc alinabilecek durum..
carpediem
disin yapisini dusununce gerceklesme ihtimali cok yuksek olan durum ama nedense cok acayip bir durum gibi gorunur kisilere, utanc kaynagi olur.
elenktrinkalamadimsenden
insanin karsisindakini dinlerken birden"aha maydoz kalmis adamin disinde"diye gorup konusulanlari artik duymamaya butun dikkatin maydanoza kilitlendigi,parmagini agzina sokup almamak icin kendiyle cebellestigi,soylese mi,soylemese mi diye dusum dusum dusundugu durum.karsida olunca gercekten daha zor.yanliz (bkz: benim icin bak yesil yesil)
seyhmerat
ozelliklede hizli yemek yiyenlerin cogunda gorulen durumdur..bazilari farkina varmayip o sekilde konusmaya devam edince uyarilmasi gerektir cunku mide bulandirir...
bok bocegi
çok çirkin bir görüntü oluşturduğu için insanların yanında simit ve benzeri yiyecekleri yiyememeye sebep olan hadisedir..
orqn
eğer onu çıkartacak gerekli alet edevata(kürdan,kibrit çöpü,diş fırçası) ulaşamayacak bir yerdeyseniz sinir krizi geçirmenize neden olabilir.artık ne konsantre olabilirsiniz ne elinizden bir iş gelir.o,oradan çıkana kadar mutant hayatı yaşamaya mahkumsunuzdur.
with all my love
böyle bir seyin gerçeklesmis olabilmesi için, istifra ettikten sonra olmasi gerekir; ve lakin o zaman da yenilen her ne ise midede yumusadigindan, dislerin arasinda kalma olasiligi 30,5’ta 1/2 dir. -kati yemeklerin dis arasinda kaldigi baz alinmistir-

ha $öyle bir sey de olabilir:
daha önceden bir çift di$ yutulmus; yemek borusundan mideye gönderilmistir. ardindan yenilen yemekler gelip bu iki di$in arasinda durmus ve böylelikle yedigimiz sey -her ne ise- dislerin arasinda kalmistir, kalabilir. yani mümkündür. yersen.

son olarak;
cignenilen bir seyin, yenilen bir seye oranla dislerin arasinda kalmasi, kuvvetle muhtemeldir. -o sey her ne ise artik-
kalimera
bir de bunların dişin tabakasına yapışanları vardır ki daha beter bir durumdur. arasında kalınca bir kürdan yardımıyla pekala çıkartılabilir ama öbür türlü ya aynaya bakmak zorundasınız ya da birileri tarafından uyarılmak.
aslında en güzeli fırçayı macunu elden düşürmemek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol