yay burcu kadını

leyla zina
20 kasim -21 aralik arasi dogan bayanlarin burcudur.
ozellikleri:
1- seksidirler
2- maceraperesttirler
3- asiri duygusaldirlar
4- daha cok sekile onem verirler
karpuzz
yasamlarinin degisikliklerle, supruzlerle ve yeni arkadasliklarla dolu olmasini ister yay burcu kadini. kacindigi her seyin kendini cektigini hisseder.can sikintisina asla dayanamaz.
cok hareketli ve maceracidir.spora duskunlugu asikardir. yenilik pesinde kosar.aciksozlu ve durusttur.iyi bir dinleyicidir.
ask, hayatinda oncelik degildir.samimi ve sadik bir dost, mantikli konusmalardan hoslanir.
bir yay kadinini sahiplenmeye ya da ona hukmetmeye calismak bastan basarisizliktir.
aski aramaz, askin kendini bulmasini bekler.
(bkz: yetkililere duyurulur)
tasarimharikasi
kadınların ve kadınlığın sultanlık mertebesidir. hayatında yay burcu kadınını tanıyan adamın sırtı yere gelmez; o derece!

en übermensch özelliği kin tutmamasıdır. eğer böyle bi kadına kazık atacak kadar şirret ve beyin özürlü bi adamsanız, hayatı boyu unutmaz bunu tabii. öyle bi anında alır ki intikamını "keşke evi arabayı yatı katı böbreğimi satsaydım da bu duruma düşmeseydim" dersiniz. vallahi dedirtir. gözü karadır.

kararsızdır kimi zaman. birçok hedefi vardır; eğer aşıksa ya da aşkı herhangi bir meziyetineyse o zaman kablolar birbirine dolaşıverir. "x ile mi uğraşsam, y de çok cazip; aslında z’yi de beğeniyorum" tribiyle sizi çileden çıkarsa da, bu onun kendi meselesidir. size hedeflerini anlatır gibi yapması, kabloların sıkışmasından kaynaklı bir moladır.

tek ve ebedi aşkı olma şerefine eriştiyseniz ne mutlu size. beraber çok ağlarsınız. ama öyle bir anda güldürür ki sizi, canım kardeşim filminin son sahnesini izlerken bir anda vecihi gelmiş de eşyaları tutuyormuşsunuz havasına girersiniz. çok tatlıdır. acem kızı türküsündeki tarife uyan bir yay kadınını sevip ömrünüzden ömür gitmesine razı olmuşsanız, sevginizin sonsuzluğa karışması sizin hayattaki en büyük gururunuzdur.

hiçbir şeyle ölçülmez. çok sevin o kadınları. üzerseniz belanızı sikerim.
aysemayse
çok tatlı ve samimi kadınlardır, belki de bu bir tesadüf ama hayatımda tanıdığım tüm yay burcu kadınlarıyla acayip iyi anlaştım, hepsi samimi, komik, sevimli insanlardı, hep iyi arkadaşlarım oldular. belki de ben terazi olduğumdan. bilemedim şimdi. burç diye bişi varsa, burçlar aleminin en iyi arkadaşlarıdırlar.
hmmmmmtmmcnm
bu burcun kadını hakkında söyleyebilecegim şey sizi havaya atar, yere düşmeden yakalar sonra tekrar atar ve tekrar yakalar. bulutlarda gezdirir. bir arkadaşım anlattı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol