confessions
  1. toplam entry 18
  2. takipçi 2
  3. puan 2827

11 temmuz 2017 mahkeme kararı ile engellenen başlıklar

nickimizolsunbitane
mahkeme kararlarıyla erişelemeyen içerikler deve kuşunun başını toprağa gömmesi gibi birşey.
avukat bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim. mahkeme kararıyla engellenen içerikleri insan haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkeme kararını kaldırtabilir miyiz? Çünkü bu içeriklere türkiye cumhuriyeti toprakları dışında herkes erişebiliyor, biz erişemiyoruz.
özellikle şirketlerin kendi adlarına oluşturulan şikayetlerin paylaşımı yasak iken kendilerine ait sosyal medya hesaplarında çatır çatır aldatmacalı reklamlar yapmalı yada başka kullancılar aracılığyla viral reklam yapmaları neden engellenmiyor?

mahkeme kararı

nickimizolsunbitane
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinden bir kısım paylaşmak isterim.

"iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

ev köpeklerini kaldırıma sıçtırtmak

nickimizolsunbitane
bazı hayvanlar tarafından gerçekleşen durumdur. kasten yaptırdıklarını düşünüyorum. köpek kaldırımın ortasına sıçarken görmezden gelip bir de uzaklara dalıp giderler sanki köpek orada kendi kendine takılıyor da köpeğin tasmasını tutan hayvanın haberi yok. hadi kakası geldi sıçtı sahibi olarak sorumluluğun o kadar mı? al bi poşete koy...

adalet yürüyüşü

nickimizolsunbitane
hiçbir sikimi değiştirmeyecek olan demokratik bir eylemdir. akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş gundi kemal. televizyona çıkıpta kap içindeki fetöcüleri ayıklasınlar bende bu liste var deyipte işi kör dövüşüne çevirmekle olmaz ateş sıçrar seni de yakar diye mi korktun elinde ne liste varsa istihbaratını yapıp çıkacaksın televizyon kanallarında bunu bağıracaksın bangır bangır ateşe vereceksin ortalığı, ateşe vereceksin ki aydınlansın yarınlar.
Sende milleti arkana alıp sokaklarda şov yapma peşindesin ve bu şov da fiyasko olacak "adalet" diye bağırıp durduğun kutsalı iyice madara hale getireceksin.

rota yemek

nickimizolsunbitane
son zamanlarda ne olsa herşeyi hükümetten bilecek seviyedeyim götüme bok bulaşsa diyecem bu hükümetin işi...

askerin zehirlenmesinden tutun da gerekçesiz pasaportu iptal edilen ahmet taner kışlalı'nın kızı dolunay kışla'lıya ve hiç ummadık kişilere fetöcü demelerine kadar hep bunların arkasında ya hükümet yada yandaşlar olduğunu düşündürmekte.
haksız çıkarsam sevinirim, haklı çıkarsam çok üzülürüm.
şahsım adına ciddi tecrübedir, akılsız başıma iş yaptığımda derdinden bi türlü kurtulamam. akılsız başın yaptığı işlerden kaç nesil ziyan olur?

offf amk offf alakasız oldu ama olsun çok dolu bi insan ne desin ne eylesin.

ha iki kelimede akılsız başın diğer yarısına söyleyim sen anca yürürsün, ne de olsa cezasını çekecek olan hep ayaklar.

türkiye'nin katar'da üs açması

nickimizolsunbitane
Yanlış politikaların acı bedelleri. Hiç bir konuda projeksiyonu olmayan bir devletin dışa bağımlığının artmasının bedelidir bu. Emlak piyasanı, tv kanallarını, bankalarını katarlı yatırımcılara satarsan! işte böyle aman katara bişey olmasın dersin. hangi birine koşacaz. Bir gün kanada da bir felaket olursa mercimeğin %80 kanadadan geliyor diyip onlara da koşacak mıyız? bundan sonra politika bu mudur bilelim de kendi aramızda bi plan yapalım. (bkz: Arap baharı vol.2)

kanzuk

nickimizolsunbitane
koru hastanesinden sonra tekrardan pınara yürümeye başladı. pınar boykutunu tırmandırıp ardından sosyal medya zımbırtınız için 450k'lık bi teklif gönderiyoruz maillerini görmek işten bile değil. yaptığına şantaj derler böyle aşka montaj derler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol