3 çocuk

kanepeyecarpanserceparmak
medeniyetin bence en büyük handikapi doğal seleksiyonun ortadan kalkması. şimdi eğitimsiz, vasıfsız ve değer üretmeden sadece tüketen kesim 4-5-6 çocuk yapıyor. şimdi ne olur diyebilirsiniz. çok uç durumlar olmadıkça bu armut dibine düşüyor ve bu doğan arkadaşlar da parazitimsi yaşıyorlar.

yahu bir de üstüne devlet para veriyor bunlara çocuk başına. işsizlik maaşı da alıyorlar. oh ne ala. iş oy vermeye geldiğinde zaten mevzu ortaya çıkıyor. bakmayını referandumda başa baş olduğuna. genel seçimlerde özümüze döneriz yine.
hmmmmmtmmcnm
aman diyeyim aman aman aman. kuzenimin var 3 tane çocuğu. bize misafirliğe geldiklerinde bile hayattan soğuyorum, evlilik çocuk yapmak falan komple gözden geçirdiğim kavramlar haline geliyor. karı koca olarak yorgunlar. kadın ve erkekten öte sadece anne baba olmuşlar birbirini unutmuşlar. hayatları ellerinden alınmış gibi. ben düşünmüyorum, mantıklı hiç bir insan düşünmez.
broze
Erdoğan reis tarafından En az yapılması istenen. Şans ikiz üçüz filan olursa düşünülebilir. Biz 2 kardeş olmaya alışmışız

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol