confessions

princesolaris

- Yazar -

  1. toplam entry 19
  2. takipçi 1
  3. puan 3200

kampüs cadıları

princesolaris
komunistlerin en sevdigi sey olan kizil soslu fasizm uygulamaktan zevk alan grup. ne yazik ki kendileri bir cok komunist orgut gibi sadece ve sadece bazi ozgurluklerin kisitlanmasi icin faaliyet yurutmektedir. kadin haklarinin bu gibi insanlar tarafindan agza alinip gecersiz hale getirilmesi ne kadar da uzucu.

guzheng

princesolaris
uzak dogu'nun sesi en guzel enstrumanlarindan biri, klasik cin ve japon muziklerinin yani sira bazi insanlar senbonzakura gibi vocaloid sarkilarina cover yapiyorlar bununla. saatlerce dinlenebilecek bir sey daha dogrusu.

ygs'ye gireceklere tavsiyeler

princesolaris
eger cok heyecanliysaniz sabah bir shot viski atin, heyecaninizi alsin. rahat olun, cunku kafanizda bilgi var eger derslere gittiyseniz. o bilgiyi kullanmak tamamen sizin kafayi baska seylere takmamanizda yatiyor. ben sinava bitse de gitsek dusuncesiyle girmistim, gayet de guzel sonuclar aldim.

türkiye'de ciddi eğitim sorunun var olması

princesolaris
turk egitim sisteminin bireyselligi, ozgurlugu artirmak yerine devlete is cikarmayacak, biat edecek bireyler yetistirmesyle alakalidir. son zamanlarda ezberin iyiden iyiye tek bilgi aktarimi yolu olmasi ve ogrencilerin hep bir sonraki sinavi dusunuyor olmasi gibi bence sacma, devletce ise cok super olan olaylar bu durumu kotuye goturmektedir. iyi hos cogu ogretmen -benim lisedeki ogretmenlerim haric, hepsi de harika insanlardi- bu ezber zirvasini kiracak donanima sahip degil, cunku onlar da oyle gormusler. baska sistemleri vs. arastiramiyorlar cunku gecim sikintisindan baslarini kaldiramiyorlar -bilmem bir yerden tanidik geldi mi?- boylelikle temeli ezberden almis, kendisi icin dusunemeyen bireyler mezun olup universite yolunu tuttuklarinda afallayip kaliyorlar cunku cogu zaman universitede dersler bir kaliba ait degil. dogal olarak rte universitesi gibi yeni kurulmus fantastik kurumlar bu ozelligi tasimiyor, bir bakanin dedigi gibi ara eleman yetistiriyor. ara elemanlik kotu degildir, ancak genclerin tamami ara eleman olursa o ekonomi pek de iyi islemez, cin gibi buyuk bir nufus yoksa tabi. bazilari zaten bu yolda ilerleyin diyor, her aileden 3 cocuk istiyor. bu cocuklar da zaten bireysellikten uzak yetisecekleri icin devasa bir makinenin carklarindan olacaklar, ve onlari o cark kalibina dokecek sey ise bildiniz, turk egitim sistemi. yani yonetenler bakimindan turk egitim sistemi harika islemektedir, sorun falan da yoktur. sorun bu buyuk resmi goremeyen bizlerde.

süpermarine spitfire

princesolaris
gelmis gecmis tum zamanlarin en estetik ucagi, ozellikle uzun burunlu, rolls-royce griffon motorlu versiyonlari gozlere bir orgazm yasatir. spitfire'den gelistirilen spiteful her ne kadar ucagi bir pervaneli icin gayet hizli yapsa da, jetlerin ortaya cikisi sayesinde olu dogmustur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol