kampüs cadıları

terra
sözde kadın hakları savunan terörist grup.
üniversiteleri cehenneme çeviriyorlar. şahit olanlar bilir, kadın günü, sanat günü gibi paravanlar adı altında pkk propagandası yapmakta çok başarılılar.
üniversitede kadına şiddet mealinden spekülasyonlar ile ana akım medyayı yönlendiriyorlar.
lanetlenmiş bir topluluk. kampüs bilim yuvası olmalı terörist yuvası olmamalı.
vasat, felsefe bölümü ögrencileri. yahu felsefenin ögrencisi mi olur ancak felsefe tarihi ögretirsin ; felsefe falan okulda ögretilmez. bunlar, bu reziller genellikle felsefe bölümlerini işgal ederler. bir de vızıldak, insan rahatsız etmekte daha başarılı kardeşleri var : ögrenci kollektifleri.
princesolaris
komunistlerin en sevdigi sey olan kizil soslu fasizm uygulamaktan zevk alan grup. ne yazik ki kendileri bir cok komunist orgut gibi sadece ve sadece bazi ozgurluklerin kisitlanmasi icin faaliyet yurutmektedir. kadin haklarinin bu gibi insanlar tarafindan agza alinip gecersiz hale getirilmesi ne kadar da uzucu.
yumurtagibicocuk
haklarinda pek bir sey bilmesemde, duydugum kadariyla cinsiyetci lakirdilari olan, kampuslerde bunu hircin ve cok yuksek desibelle yapan kadin kiz toplulugu.
simdi esas merak ettigim bunlara biri dese ki "hanimlar esitlik dediginiz sey su damacanasini kaldiramadiginiz yere kadar"; dayak yer mi?
hala haklarinda bilgim yok, resmen cahilim. burdan okudum neymis ne degilmis diye.

dipnot: benim icin kampuslerde, cardaklarda agizlarinda bir avuc sakizla cakkidi cakkidi dedikodu yapan hanimlar toplulugu, hala.

sonradangelenedit: oha dedigim topluluktur cus aq napionuz la siz dedigimdir bi kac detay ogrendim ki kanim dondu nerdeyse

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol