başlıkların basit olması

selimowski
uzun yıllardır ekşi de takıldığımdanmıdır bilemiyorum ama sözlükteki başlıkları görünce bir şey yazasım gelmiyor açıkçası.ya yabancı ya da ekşide açılan başlıkların aynısı.sözlükte kaliteli yazarlar olabilir ama açılan başlıklar için aynı şeyleri söyleyemiycem.
terra
hatta begayet basittir. karl popper dedim ses soluk çıkmadı. les indes galantes operası dedim ses çıkmadı. dimitrie cantemir dedim ses çıkmadı. iddia doğrudur. belki ilerleyen vakitlerde daha ciddi olur. temennimiz bu minvalde.
profesyonelogrenci
iki gündür birgüne tıklamama rağmen yazacak çok az başlık bulmamla fark ettiğim durum. bu başlık olmasa yazacak başlık bulamamak diye bir başlık açmak üzereydim. bunun çözümü yazılabilir başlıkları sol framede tutmak ve başlık açarken herkese hitap eden konular bulmak. sadece 2 entryli birçok başlık var zaten. bir de güzel entry girmek. yani çözülemeyecek bir durum değil.

edit: böyle yapıcı bir eleştiri neden eksilendi ki.
independence
boyle bir konuya mudahil olmak istemezdim ama huy iste, dizginlenebilir bir sey degil.

250 bin(sayiyla 250.000) basligin icerisinden baslik bulamayan insan soylemi.

birgün butonu her tikladiginizda size bir hayli birbirinden bagimsiz baslik getirmektedir. iclerinde sanattan tarihe, bilimden ekonomiye, spordan siyasete onbinlerce baslik. bu cesitlilik icerisinde halen o butondan faydalanamadiysaniz sizin sanssizliginiz demektir. biraz daha deneyin, sans size de gulecektir.
selimowski
birgün butonuna her tıkladığımda 1'er entry girilmiş başlıklar görüyorum.250 bin entrye tek tek bakamayacağıma göre güncel gözlemlerimden kaynaklı bir serzenişimdi bu.
profesyonelogrenci
yanlış anlaşılmaya sebep olabilecek haklı bir söylem.

başlıkta da belirtildiği gibi üzerinde durduğumuz konu başlık olmaması değil, başlıkların basit oluşu. tek veya iki kelimeden oluşan ansiklopedik dilde başlıkların olması. yoksa yazar yazacak başlık tabi ki bulur o konuda hemfikiriz ama örneğin ben demin "metis" başlığına girdiğim entryi "metis yayınlarının kaliteli oluşu" veya buna benzer bir başlığa girmeyi tercih ederdim ama olmadığı için giremedim yine ansiklopedik dildeki "metis" başlığına yazmak zorunda kaldım.

başlıktaki ve entrydeki kasıt budur. niteliği artırma çabasına nicelikle bir eleştiri gelmiş olması üzücü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol