confessions

uarti262d

- Yazar -

  1. toplam entry 10
  2. takipçi 1
  3. puan 3080

schindlers list

uarti262d
filmi efsane yapan şeylerin başında, bay efsane john williams'ın müzikleri yer alıyor. filmdeki bazı müzikler başlı başına şaheser, öyle ki klasik müzik repertuvarında film müziğinden ayrı olarak edebi bir müzik anlamında bile yer kazanmaya başladı, ünlü kemancı gil shaham in yorumu mutlaka dinlenmeli...

13 mart 2016 ankara patlamasının faili

uarti262d
söylentilere dayanarak; patlayıcı yüklü bir araç ile yapılan bir intihar saldırısı ise gerçekten de, bu geçen ayki askeri otobüslere yapılan saldırıya benziyor. bu seferki saldırı sivilleri hedef alıyor gibi gözükse de benim kişisel görüşüm patlamanın olduğu noktaya dayanarak, olaydaki ana hedefin bu sefer de çevik kuvvet noktası olduğudur. 2015 sonundaki sabiha gökçen saldırısı, ardından şubat başında yaptıkları açıklamalar ve 17 şubat saldırısı ile birlikte bu saldırının faili tak diye tahmin edilebilir.eğer öyle ise yine hükümete yapılan bir misilleme gibi görünüyor, ve bu tarz büyük saldırıların faili tek tük kişiler değil, örgütlerdir.

bekleyelim, bakalım kim yaptı denilecek veya kim üstlenecek saldırıyı...

frank gehry

uarti262d
bu inanılmaz mimar şu anda okuduğum okulun konser salonu olan "pierre boulez hall" u da dizayn etmiştir. hayatımda gördüğüm en inanılmaz salonlardan biri olacak bence kesinlikle bakmalısınız.
http://www.barenboim-said.com/files/upload/slider/modell_4.jpg
http://www.barenboim-said.com/files/upload/slider/modell_2.jpg
http://www.barenboim-said.com/files/upload/slider/modell_3.jpg

işte bunlar belki de dünyanın neden en önemli mimarı olduğunun kanıtları...

7 mart 2016 beşiktaş eskişehir maçı

uarti262d
beşiktaşım iyi güzel hoş oynuyor, dün de çok net bir oyunla kazandık ama, hep bir panik var sanki ortada, bu paniği de bizler mi yaratıyoruz acaba? bi bıraksak şu adamları da işlerini yapsalar, belki kazanacaklar bu sefer şampiyonluğu!? ne zaman düşecekler diyip duruyoruz, ve biz düşürüyoruz sanki en sonunda. panik iki senedir bizi bitiren şey, bırakalım bu sefer şu paniği ve oyuncuların üstündeki baskıyı. oğuzhan ve gomez'in maç sonu sözleri sadece basına değil biz taraftarlaradır da aynı zamanda bunu unutmayalım.

maria sharapova

uarti262d
maalesef bir doping problemi daha, artık işler iyice karıştı, sporcular mağdur olmaya başladı. ne yapacaklar acaba? yıllardır kullandığı şey (artık her ne ise beni ilgilendirmiyo) daha yeni doping sayılmaya başladığına göre eski ödüllerini elinden alamazlar çünkü ortada kural ihlali falan yok. ancak bu durum da önceki kazandığı ödüllere net bir şekilde gölge düşürüyor. sharapova sponsorlarını da bir bir kaybediyor şuanda...

artık bu doping kuralları sporculara daha kötü zararlar vermeye başladı. kullanıyolar işte görüyorsun, görüyoruz her yerde, bırak artık şu yasağı, dopingleri serbest bırak, bir de öyle dene, olmuyorsa tamam tekrar getirirsin yasakları, ama artık spora zarar vermekten başka bir işe yaramıyor bu yasaklar. kimsenin atletizm izleyesi kalmadı, lance armstrongdan sonra da tour de france bile izlenmez hale geldi, şimdi de sıra tenise mi geliyor?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol