13 mart 2016 ankara patlaması

0 /
chiafi
18.45'te kızılay'da olduğu söyleniyor.inşallah çok kayıp yoktur .

edit : patlamanın bomba yüklü bir aracın otobüse orta kapıdan çarpması sonucu gerçekleştiği belirtiliyor...
edit 2 : ankara valiliğinin yaptığı açıklamaya göre 25 ölü 75 yaralı var
ruknettin
anasının amı artık evde tutmakta zorlandıkları yüzde elli eserlerini hala evlerinden izliyorlar mı vicdan azabı çekiyorlar mı? sanmam
evet istikrar evet
kizkaciran
internetdeki görüntülere göre bir otobüsün komple helak olduğu anlaşılmaktadır. en az 80 90 ölü çıkacak diye tahmin ediyorum.
naribeyza
abd büyük elçiliği patlamadan önce vatandaşlarını uyarmış. bizimkilerin istihbaratı ne işe yarıyor acaba? bizim halkımızın zerre değeri yok tabi. şimdi bazıları çıkar haberimiz yoktu, üzgünüz rollerini oynarlar.
şu anda yaşıyor olabilmemiz bile mucize. ne tecavüzler eksik oluyor ne patlamalar. her gün şehit haberleri geliyor. artık şaşırmıyoruz bile bu tarz haberlere. ölümlere o kadar alıştık ki...
mustaitbiradam
"kınama"nın ne zaman geleceğini merak ettiğimiz patlama.

oğlum ne boktan memleket ya. insanın yaşayası gelmiyor yemin ederim.

hemen bir olay olunca istifa mı olurmuş, minvalinde sözler sarf ediliyordu ya hani, e bu kaçıncı be? o ankara valisi, emniyet amirleri utanmıyorlar mu hala o koltuklarda oturmaya?
independence
simdilik bir resmi aciklama yok, can kaybi yahut yarali haberi de yok. yarali muhakkak vardir ancak gonul ister ki can kaybi yasanmasin.

polis ikinci bir patlama ihtmaline yonelik olarak vatandaslari bolgeden uzaklastirmaya calisiyor.
candyy
facebook ve twitter' da yayınlanan resimlere bakılırsa durum çok fena. bir otobüs ve otobüs durağı komple yok olmuş çok sayıda ölü var gibi.
sanırım birazdan yayın yasağı gelir. başka da bir şey yaptıkları yok. yazık, pisi pisine ölmek böyle bir şey olsa gerek.
independence
tam su dakikada rtük tarafindan yayin yasagi getirildi elbette.

yayin yasagi olay yeri fotograflarini ve goruntulerini kapsiyor. simdilik detaylar bunlar.

not: gorgu taniklari arasinda iki ayri patlama oldugu da soyleniyormus.
belirsizbelirgi
artik hastaliklardan olunmuyor bu ulkede ya kor bir kursun gelip buluyor seni yada bomba yuklu bir arac kopartiyor seni sevdiklerinden hayattan.kimse sesini cikarmiyor herkes izlemekle mesgul iyiki orda degilmisizz bugunde ordan gececektim sans eseri hayattayim diye surekli mesajlar goruyorum peki orda olan insanlarin gunahi ne sen ben bugun orda degildik belki ama yarin hicmi evinden cikmayacaksin belki gelip senide bulacak bu lanet yada en sevdiklerinden birini artik izlemek kinamak yasaklar getirmek yerine baska birsey yapip olen insanligi ayaga kaldirmak zorundayiz yada olecegimiz gune kadar acaba hangi patlamada nerde olecegiz diye kuzu kuzu bekleyelim.lanet olsun yapana yaptirana bunlara sessiz kalanlara.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol