confessions

chiafi

- Yazar -

  1. toplam entry 103
  2. takipçi 3
  3. puan 6131

ekşi sözlük

chiafi
en son baktığımda işid olayının yalan olduğu ve fethi şahin'in profili vardı. Yunanistan ile savaş çıkıyordu medyaya ve halka küfürler, hakaretler ediliyordu demek ki adamlar haklıymış bir gece operasyonu ile susturulduklarına göre.

dokuz soylu erdem

chiafi
dokuz soylu erdem, kökleri tarihi iskandinav paganizmine dayanan, 1970'lerde john yeowell ve john gibbs-bailey tarafından kodlanmış ahlaki ve etik kurallardır.
cesaret
doğruluk
onur
bağlılık
disiplin
misafirperverlik
kendine inanç
çalışkanlık
azim
https://tr.wikipedia.org/wiki/Dokuz_Soylu_Erdem
bireysel olarak sadece doğruluk ve misafirperverliğe tam anlamıyla sahip olduğumu, toplum olarak sadece Ankara'nın doğusunun misafirperverliğe sahip olduğunu diğerlerinin ise çok çok uzak olduğunu düşündüğüm kurallardır.

28 kasım 2016 türkiye'nin her yerinde ufo görülmesi

chiafi
diyarbakırda çekilmiş bir fotoğraf vardı bulamıyorum şu an ama çok garip bir fotoğraftı gerçek olabilir mi diye düşündürmedi değil yani. twitter'da 1 numara oldu şu an her şehirden foto paylaşan var ya büyük bir trolleme ya da bilemiyorum.

edit : tahmin ettiğim gibi goygorail isimli grubun dünyada tt olmak için yaptığı trolleme.

http://www.imgim.com/vymyfn.jpg

sahibinden.com

chiafi
bugüne kadar yaptığım hiçbir alışveriş den pişman olmadığım site. mağaza adı altında dolandırıcılık yapanları da engellerseler eğer çok daha iyi olabilir. son olarak pazarlık yapmadan alışveriş yapmayın ilan sahipleri çok uçuk fiyatlara çok garip indirimler yapabiliyor.

prison break

chiafi
geliyor vicdansızlar. geliyor efsaneler efsanesi. ilk fragmanı düşmüştür. bir tek sucre gözükmüyor fragmanda inşallah oda çıkar michael nasıl dirildi c-note nasıl o hale geldi en çok merak ettiğim şeyler.

slither.io

chiafi
insanın sinirlerini alt üst eden bağımlılık yaratan garip oyun. 1.5 saat lider olarak oynayıp adı kendinden uzun olan bir solucana çarpıp ölebiliyorsunuz. bütün emekler boşa gidiyor sonra bulaşmayın.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol