confessions

coolstory

- Yazar -

  1. toplam entry 15
  2. takipçi 1
  3. puan 3198

otrivine

coolstory
aşırı derecede etkili bir burun spreyidir. özellikle mentollü olanı burunda lavabo açıcı etkisi yapar. 3 günden uzun süreli kullanılması önerilmez. sağladığı rahatlık geçicidir, sürekli kullanımının uzun vadede burun içi etlerinin sertleşmesine, büyümesine ve koku alma duyusunun azalmasına sebep olabileceği söylenir. bir de bağımlılık yapar, yokluğunda gece vakti nöbetçi eczane aratır. 10 yılı aşkın kullandım, ordan biliyorum.

gut

coolstory
diyetle tedavisi için alkolün bırakılması, bol miktarda su, meyve suyu gibi doğal sıvıların alınması, kelle paça ve sakatat gibi dünya güzeli nimetlerden uzak durulması tavsiye edilir.

çeviri yapmak

coolstory
başarılı bir çeviri, cümlenin veya metnin birebir karşılık geldiği anlamı yazmaktan ziyade, metnin anlatmak istediği şeyi, yani ruhunu yakalayarak o ruhu kendi dilinize yansıtabilmektir. ayrıca her ne kadar fazla para kazandırmadığı iddia edilse de, işinizde iyiyseniz ve küçük bir şehirde tekel olmayı başarabildiyseniz, size çok iyi paralar kazandırabilecek bir iştir.

erdal erzincan

coolstory
şelpe olarak tabir edilen tezenesiz bağlama çalma tekniğini tartışmasız en iyi icra eden, bağlama çalarken adeta onunla bütünleşen kişidir. özellikle anadolu adlı enstrumental albümündeki eserleri her bir dinleyişinizde arka planda yürüyen yeni bir tınıyı, yeni bir melodiyi hayranlıkla farkedersiniz.sesi adamın cigerine işler. mütevazi kişiliği ise başlı başına övgüye layıktır. allah uzun ömürler versin kendisine.

yamaha dragstar

coolstory
yamahanın cruiser modellerinden biridir. 250, 650 ve 1100 cc versiyonları mevcut. benim de bir tanesine sahip olduğum 650 cc'lik versiyonu ikinci el piyasada epey tutulmaktadır. makine 250 kg ağırlığında olup, 16 litre ana, 3 litre de yedek depo olmak üzere 19 litre yakıt kapasitesi vardır. yakıt tüketimi de motor hacmi dikkate alındığında çok yüksek sayılmaz. normal bir kullanımla bir depo benzinle yaklaşık 300 km yol yapabilirsiniz.

üniversitedeki ilk sevgili

coolstory
yıllar sonra akla geldiğinde, bugün okey masasına dördüncü yapmayacağınız kişiyle dün nasıl el ele gezdiğinizi sorgulatabilir size. yine de pişmanlıktan ziyade buruk bir gülümsemeyle anarsınız. yaşlandığınızı ve zamanın sizi nasıl değiştirdiğini hatırlatır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol