erdal erzincan

darth sidious
caldigi baglamayi gunlerce dinleyebilecegim insanlardan biri. ama kendisi o kadar dayanamaz. cunku calarken o kadar sallaniyor ki mutlaka bir sure sonra duser kafasini yarar. arif sagin ogrencisidir.
quantitatif
dağlardan süzerekte verir havayı.yağmur yağdırır,güneşi doğdurur.rüzgarın solumasıdır memleketinin türküleri.öyle salına salına yürürsün dağların eteklerinde,susarsın,derede soluklanırsın,sasızının teline dokunamasın,sesidir titreyen.
-dedim yare gidem,nasip olmadı...
diyendir,erdal erzincan.
marcopolo
kendisinden 1 ay ders almayı çok istediğim baglama kounsunda virtüöz olmuş fransada almanyada bir çok senfoni orkestralarıyla kültürümüzü paylaşmış anadolu kültürünün avrupaya açılan bir kapısı diyebilceğim çok sesliliği baglamanın yine kendisiyle olmasını savunan şelpe ustası erzurum dogumlu üstat.kendisinin youtube deki sinsin halayı adlı şelpe şovunu izlemnizi tavsiye ederim yok böle bişey..ayrıca kuzenim serdar özdoğanın arkdaşı sayılabilecek bi insan..
coolstory
şelpe olarak tabir edilen tezenesiz bağlama çalma tekniğini tartışmasız en iyi icra eden, bağlama çalarken adeta onunla bütünleşen kişidir. özellikle anadolu adlı enstrumental albümündeki eserleri her bir dinleyişinizde arka planda yürüyen yeni bir tınıyı, yeni bir melodiyi hayranlıkla farkedersiniz.sesi adamın cigerine işler. mütevazi kişiliği ise başlı başına övgüye layıktır. allah uzun ömürler versin kendisine.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol