efes pilsen 1 litrelik kutu bira

independence
millet 1 litre su icemezken efes pilsen kalkmis bir de bunun birasini uretmis. fiyati 12,5tl bildigim kadari ile. icmedim ama lezzeti sise biradan yahut normal kutu biradan cok daha kotudur eminim. bir icecegin miktari buyudukce lezzeti azalir. kolalarda da durum boyledir. 2,5 litrelik kola ile 500cl lik yahut 1 litrelik kola arasinda buyuk lezzet farki var. biliyoruz da konusuyoruz.
yastikkirlenti
gereksiz olmuş 50 lik biranın bile sohbet sırasında bitene kadar asidi masidi kalmıyor. benim gibi yavaş içenler için satın alınmayacak bir ürün.
profesyonelogrenci
zaten gazi kacinca bir seye benzemeyen birayi iyice icilmeyecek hale getirme cabasidir. gazli bir icecegin 1 litre kutu uretimini yapmak nedir bunu da biz mi ogreticez.
scalet
zamanında skol ve marmara biraları vardı 1.5 litrelik. içilmezdi bile bir kere skol almıştım. bildiğin sidiğe döndü. en güzeli küçük shotlar. hem soğukken bildiğin yağ gibi gidiyor, hem de soğukluğunu koruyor.
coolstory
fiyatı 12,5 tl ise oldukça anlamsız olmuş. zira 50 cl'lik olanı zaten 6,25 tl'ye satılıyor. ciddi bir fiyat avantajı da yoksa, bira gibi ebatı büyüdükçe sevimsizleşen bir ürünün litrelik olanı neden tercih edilsin?
tanım: tutmayacak olan biradır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol