confessions

telli kus

- Yazar -

  1. toplam entry 216
  2. takipçi 1
  3. puan 47805

nefret etmek

telli kus
kisinin icinde bulundugu karmasanin zorlugundan sikilmasi.
elimi kolumu bagalayan her durumdan nefret ederek gelecege karsi onlem almaktan nefret etmek.sevdiklerime vakit ayiramamaktan nefret etmek.aklimi kurcalayan her durumdan nefret etmek.caresizligimden nefret etmek.kimsye guvenememekten nefret etmek.o an bagira cagra kufredememekten nefret etmek.doguruyu bile bile gidip yanlis yapmaktan nefret etmek.basiretin baglanmasindan nefret etmek.yapilan her iyi niyetli davranisin donup dolasip gotume girmesinden nefret etmek.gotumu kollamaktan nefret etmek.samiyetine guvenilen kisilerin esasinda samimi olmadiklarini fark etmekten nefret etmek.sonucunda yanliz kalmak istemekten nefret etmek.bu nefret ettigim herseyden nefret ettigim icin kendimden nefret etmek.beni hayata baglayan nefret etmek.mucadele gucumu nefret etmekte bulmak ve kicimi kurtaran her durumda nefret etmek cozumu bulmama yardimci oldugu icin nefret etmeyi sevmek.

3 ekim 2006 thy uçağının kaçırılması

telli kus
hava korsanlari teslim olmak uzere olan eylem.korsanlardan biri papaya bir ask mektubu yazmis ve papa kendisini iplememis.papaya olan aski kendisine ucak kaciritmis ve onun icin daha aci olan papanin ipne olmamasi olmus.askina karsilik bulamayan bu kisi kendisine bir buzuktas bularak eylemini gerceklestirmis.simdi italyada gotunde bu olayi patlatacak katoliklerden siginma girisiminde bulunmus.

yaran fıkralar

telli kus
çeşitli ülkelerden temsilciler bir masaya oturmuşlar veülkelerinde neyin ünlü olduğunu söylüyorlarmış.
alman:-bizim arabalarımız meşhurdur.
fransız:-bizim kızlarımız meşhurdur.
ingiliz:-bizim biralarımız meşhurdur.
hollandalı:-bizim evlerimiz meşhurdur.
iranlı:-bizim halımız meşhurdur.
rus:-bizim de kgb ajanlarımız meşhurdur.
türkiye adına da temel konuşur ve şöyle der:
bizim de delikanlılarımız meşhurdur.alır
fransızın kızını,atar almanın arabasına,2 tane de
ingiliz birası alır,götürür hollandalının evine,yatırıriranlının halısının üstüne çatır çatır öper; değilkocasının kgb’nin bile haberi olmaz.

yaran fıkralar

telli kus
bir amerikalı, bir ingiliz ve bir irakli kahvede oturmus çayiçiyorlarmis. amerikali çayını bitirince bardagi havaya firlatmis,silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz amerika’da ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis.ingiliz de bunun üzerine çayını bitirip bardagi havaya firlatmis ve atesederek bardagi parçalamis "bizim ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere çay içmeyiz"
demis.bunun üzerine irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde çayınıbitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip amerikali ve ingilizi vurup öldürmüs bagdat’ta bu ingiliz ve amerikalilardan o kadar çok var ki,biz ayni adamlarla iki kere çay içmeyiz" demis.

db cooper

telli kus
sene 1970lerde bir dc9 ucagi bu sahsiyet tarafindan kacirilmistir.adam parasutle ucaktan atlayip kayiplara karismistir.ne ceset ne de yasadigina dair bir ip ucu birakmamistir arkasinda.

yapı kredi bankası

telli kus
teletel musteri hizmetleri musteri hezimetleri olan banka.otomatik fatura odemesi geciktirip musterisini cildirtan banka.
musteri temsilcisi(mt)
musteri(m)
mt:iyi gunler ben hede hodo nasil yardimci olabilirim!
m: iyi gunler iyi calismalar. ben otomatik talimat vermistim yani cep telefonu icin ee sey daha dogrusu faturam odenmemis ve telefon kesilmis faturami odmek istiyordum.
mt:sizin faturaniz bilmem kacinda odenecek!
m:peki ozaman tarih yanlisligini duzeltebilirmisiniz?
mt:siz beni yanlis anladiniz bahsettigim o degil m:?*+%!mt:neyse neydi numaraniz?
m:0dit dit dit dit.
mt:faturaniz su kadar onayliyormusunuz?
m:evet onayliyorum
mt:odemeniz yapildi.baska yardimci olabilecegim bir sey var mi?
m:sey acaba onumuzdeki aylarda boyle bir sey yasanacak mi?odeme tarihimi degiştirmek isterim.
mt:yaa siz hala takildiniz orada kaldiniz hamfendi!offf bidi bidi didi didi.
m:dov istersen! cok kabasiniz.sinirinize baslicam simdi!
mt:siz oyle dusunuyorsaniz oyledir.baska yardimci olabilecegim bir sey var mi?
m:sen git kendine yardimci ol!kut telefon kapanir.


0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol