confessions

kotu kotu pense

- Yazar -

  1. toplam entry 11
  2. takipçi 1
  3. puan 45506

soyisim

kotu kotu pense
secim sorunu ile yuzyuze kalmadigimiz icin tesekkur ettigimiz, adimiza, yildizimiza ve babamiza yapisik sahip oldugumuz bonus bir ikinci ad. sorsalar olene kadar secmekte zorlanan olabilir. bazi kadinlar hic evlenmiyorsa bu soyad durumunda olusabilecek aksakliklar yuzunden evlenmiyordur.. kesin. neden? cunki soyadi degistirmek, yuz degistirmek, 150 kilonun ustune bir anda cikmak, avukatken artist olmak gibi bisi..bu da kesin.

rastgele başlık seçmek

kotu kotu pense
kabiliyet, sebat isi. misal, bazi insanlarin gozu hep bir takim cinsliklere takilir. secilip onune getirileni de secmez, burun kivirir..eli secse gozu secmez, gozu secse akli secmez. yarabbim sen bilirsin..ne kabiliyetsiz ne uyuz insanlarla dolu bu dunya.. sectiremezsiniz bu tiplere rastgele. siz de onlari secmeyin!

küfürteam

kotu kotu pense
hayatta her turlu takimda her turlu gorevi gonullu/gonulsuz ustlenmis olan insanin sonunda kacinilmaz olarak fellik fellik arayacagi insallah da bulacagi ekip.
"insan sosyal bir varliktir" tuhafliginin, savas alanlari veya futbol sahalarindan sonra ugramasi gereken mekan. 3 dakika mola, hatta caylar sirketten..sonra devam.

bu ne

kotu kotu pense
"bu yasa geldim, bunca gun gordum, sen saniyor musun ki bilmedigim bir sey, anlamadigim bir hal kaldi da seni muhatap edip kiymik ve pufur hakkinda fikrini zikrini soracagim bu vakitten sonra? yine de ben burada iki dakika soluklanirken sen kendine bir sor hele, sinirim limiti, sabrimin genisligi sence nedir? ofkemin dizgini ben sana ulasmadan gem olacak kadar kudretli midir?" anlaminda soru cumlesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol