ilan panosu

independence
bu ba$lik altinda yazarlarin ellerinde bulunan ve satmak istedikleri e$yalar, elektronik cihazlar ve turevi $eyler yazilacak..burada pazarlik ve benzeri acik arttirma turu $eyler yapilmayacak.sadece elinde olani elden cikartmak isteyen ki$ilerin yazacagi bir ba$lik olacak..satici ile alici ister houstondan isterlerse de ba$ka sohbet programlarindan birbirleri ile ileti$ime gecebilirler.
independence
bu ba$lik ayni zamanda hem okuyucular tarafindan hem de caylaklar tarafindan gorulebilmektedir.bu durumun amaci ise yazarin satmak istedigi her ne varsa ona azami duzeyde alici temin edebilmek.elbette yazarlarimizin bu ba$lik altina telefon, adres ve turevi ozel bilgileri yazmamalari gerektigini soylemeye bile gerek olmadigi du$uncesindeyim..soylemeye bile gerek yok derken bile soyledigimin de farkindayim.cinlik yaptim sadece.
wilson
celeron 800 islemci
p3 anakart
32mb riva tnt2 ekran karti
kasa
power supply
fan man tisket filan... 3 - 5 parcasi ve monitoru olmayan bilgisayarimi satiyorum ben... ne de olsa bi tane daha var bende.
spooky
the x files’in tum sezonlari (turkiyede hic yayinlanmamis 7-8-9. sezonlar dahil) orjinal dvdlerden yapilma ac3 codecli divx olarak satilmaktadir. isterseniz sezon sezon da satilir. ilgilenenler houston dan mesaj atabilir.
tedirgin sazan
arkada$lar, yakla$ik on iki yillik dev leman, l-manyak, penguen, lombak, kemik ve benzerleri takas kitap kar$iligi ilk sahibinden verilecektir. mizah dergilerine ilgi duymaniz tercih edilir. kar$iliginda para degil, sadece okumak icin kitap ve karikatur albumu istenecektir. maksat, payla$im olsun denilmektedir. cevap beklenmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol