etkinlikler

0 /
darth sidious
bu butonun amaci tamamen kultur isbirligi olup bu baslik altina girilen entrylerin bu yonde olmasi gereklidir. sizin bilginizde olan bir konser, tiyatro oyunu, kiyida kosede kalmis bir sinema filmini zaman, mekan ve mumkunse ucret bildirerek belirtmeniz sizinle ayni zevki tasiyan insanlar icin yol gosterici olacak ve belki ortak zevkler tabaninda yeni dostluklar kurulacak ve bulusmalarin capi genisletilecektir. bu baslikta laylay lom entrylerin olmamasi amaca hizmet acisindan onemlidir. goy goy icin hazir bekleyen binlerce baslik varken bu basligi secen pasif porno yildizidir.
ridgid
dave weckl konserleri 18 mart 2005 cuma istanbul, 19 mart 2005 cumartesi ankarada yapilacak. biletler biletx’de. dave weckl (davul) / ric fierabracci (bas) steve weingart (klavye) / gary meek
(saksafon).
http://www.rtnpromotions.com/bulten.htm
wilson
3. bursa kitap fuari 05.03.2005 - 12.03.2005 tarihleri arasinda buttim’deki tuyap uluslararasi fuar ve kongre merkezi’nde. 05.03.2005 tarihinde penguen dergisi kadrosu fuarda olacak. fuar boyunca soylesiler, imza gunleri gani gani... expert3 biraderin de fuarda olacagina dair soylentiler bile var. bursalilara duyurulur.
reddy
esek’in "tanrim beni bastan yarat" adli oyunu 7-8 mart 2005 tarihlerinde beyoglu’ndaki ortaoyuncular’da gorulebilir.biletler ticketturk’ten temin edilebiliyor.
http://www.ticketturk.com
ayryca:
http://www.esek.org
esek sipasi
unimayfest 2005 etkinligi. 28mayis 2005 te kurucesme de yapilacak.15000 universiteli beklenmekte.biletler benden ve biletixten temin edilebilir.fiyatlar 25milyon.kadroya gelince mfo,ozlem tekin, hande yener, kenan dogulu, athena, manga, vega, gripin...vb daha fazla bilgi icin www.unigroup.com.tr
atilim
ilgilenirmisiniz bilmem.
kadikoy rollinn barda her cumartesi mavi sakal grubunun kurucularindan tibet agirtan, kirik kalpler grubu ile sahne aliyor. giris 10 milyon.
sensei t
6 mayista kadikoy paralel bar da marmara universitesi partisi duzenlenmektedir.giris ucretsiz olup anima essiz coverlari ile ortami senlendirecektir.ilgilenenlere duyurulur.((bkz: paralel))
abyss
27 mayis cuma gunu taksim dorock barda ucretsiz konser yapilacaktir. katilan gruplar, electrocute, overload ve saints’n sinners. saat 22.00de baslayacak etkinlik istanbul universitesi rock klubu tarafindan gerceklestirilmektedir.
ayegulnazcan
25 haziran’da alan parsons projectkonseri var alacati’da.ben orada calisiyor olacagim,toplasalim diyen varsa benimle irtibata gece.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol