confessions

pul koleksiyoncusu

- Yazar -

  1. toplam entry 113
  2. takipçi 1
  3. puan 46676

itirafçıların aslında söylemek istedikleri

pul koleksiyoncusu


nişanlıyımyaaa; cinsiyet: kadın; yaş: 20; il: kocaeli
evliyim; bir nişanlım bir de sevgilim var, nasıl mı? kocam 3 senedir polonya’da, döner mi bilinmez. nişanlım antalya’da, evlenir miyim bilinmez. sevgilim malatya’da. nişanlanır mıyım bilinmez. ben de istanbul’dayım. bu kadar enerjiye kalbim dayanır mı bilinmez.

meali: sana da veririm ama alır mısın bilinmez.

filatelist

pul koleksiyoncusu
iki türü vardır bunların. bir kısmı gerçekten pulları sever, onları okşar, onlarla yaşar. bu türlere manyak diyenler vardır ama biz tasvip etmiyoruz. diğer türde ise pulseverim ayağına götürülen bolca hatun koleksiyonu vardır ki bu türlerle arkadaş olmak erkek fizyolojisi için daha uygundur. bu türlere ayrıca "oo hacı, ortam olursa haberim olsun" diyenler boldur.

banyo sonrası bireyde kendini beğenme sendromu

pul koleksiyoncusu
normal şartlar altında kendini ortalama ve hatta tipsiz gören bireyin yaptığı banyo sırasında yaşadığı rahatlama hissinin duygusal yansımasıdır. aynaya bakar uzun uzun. ıslak saçları ahenkle dans eder adeta. bir yandan oynar onlarla. vücudunun ıslak iken müthiş gözüktüğünü düşünür. keşke başkaları da bu anı görme şansına sahip olsaydı diye diğer insanlara acır. ta ki ilk işemeye kadar. bu işeme ile birlikte bütün beğenme olayı sona erer, tekrar beğenmemezlik sarar bünyeyi.

imam nikahı

pul koleksiyoncusu
tam olarak işleyişi şu şekildedir.

- boş ol.
- imam nikahı programını sonlandırmak istiyor musunuz?[boş ol][iptal]
- boş ol.
- imam nikahı programını gerçekten sonlandırmak istiyor musunuz?[boş ol][iptal]
- boş ol.
- işleminiz başarıyla gerçekleştirildi.

yaran youtube yorumları

pul koleksiyoncusu
video: vega canli performans elimde degil
yorumlar:
gattusoooo: süpersin vega! bunu okuyacaksın belki okuyacanı unaraktan basarilarının devamını diliyorum cok gzl işler cıkarıyor vega !
zeytin: veganın işi yok buradaki videoyı bulup cevap mı verecek :)
satanicat666: ne bozuosun milleti!
gattusoooo: ben olsam hangi videolarimi koymuslar diye merak eder bakardım başka youtube yok zeytin

alarmdaki şarkıdan tiksinmek

pul koleksiyoncusu
cep telefonları sağolsun, sayelerinde alarm olarak istenilen şarkı ayarlanabiliyor. ancak isviçreli bilimadamlarının yaptığı çalışmalarda açıkça görülüyor ki, çoğu insan bu alarmları sevdikleri parçalardan seçiyorlar ve takriben 4 gün içinde tiksinmeye başlıyorlar. çünkü önceleri zevk için dinledikleri şarkı, artık onlar için uyku gibi en tatlı şeyi kesen bir iblis oluyor adeta.

19 eylül 2007 fenerbahçe inter maçı

pul koleksiyoncusu
ilginçtir ki inter’in beraberliğe yatmaya çalıştığı maçtı. fenerbahçe’de etkili akınlarla golü buldu, çoğunu da kaçırdı. aynı olayı geçtiğimiz yıl palermo maçında da görmüştük. bu italyan takımları hakikaten garip oluyorlar. son 15 dakikaya kadar yat, sonra saldırmaya çalış. olmadı inter, olmadı diyoruz ve 3 üzerinden 0 puanı veriyoruz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol