27 ekim 2007 bilgi sözlük hacıyatmaz zirvesi

0 /
independence
az once yapilan goru$meye gore.

20 ekim 2007 cumartesi gunu ata demirer tarafindan sunulacak olan ve okan bayulgen’in makina ekibi tarafindan hazirlanan haciyatmaz isimli programin ilk bolumune bilgi sozluk olarak istedigimiz sayida ziyaretci ile davetliyiz.

program yine kanal d studyosunda ve saat gece 00:00 da ba$layacak.programin formati klasik ata demirer formati, yani pek cok tiplemenin yanisira talk show $eklinde.konuklarin kimler olacagi henuz belli degil.tanitim yazisi yarin elime ula$acak.

zirveye gelecek olanlar burada kendilerini belirtirlerse super olur.ayrica zirvenin 00:00 da ba$layacagini ve kacta biteceginin belli olmayacagini da lutfen hesaba katin.gelecegim diyen ve zirve gunu sirra kadem basanlar her zamanki gibi hic ho$ kar$ilanmayacaklardir.
zenana
katılamayacağım ama en azından makina sonrası gelen bilgiçlerin yoğunluğu düşünüldüğünde bari artık bu sefer bi 5. nesil olayına girilsin ki,sürekli bok atılan 4. nesillerde sözlüğün ebesini sikiyolar töhmeti altında kalmasını rica etmekteyimdir.
akasha
20 ekimi sözlüğe verdik, nereye götürürse oraya demiş bulunmuşumdur, geleceğimdir.
indy program sonrası sözünü unutmasındır ve de.
urban f
geliyorum, geliyorsun,geliyorlar ...
şu anki durum :
urban + 1
sumpago +1


edit:tarih 27 sine ertelendi bizim katılmamız hayal oldu ,katılamama sebebimizse o gün abimi evlendirecek olmamız , hatta küçükyalı civarında oturanlar houstonumu yeşillendirsinler davetiye detaylarını aktarabilirim...düğün sonrasını da düşündük ancak grantualet saç baş makyajlıyken studyoya gidersek bizi konuk diye ata nın karşısına oturturlar alimallah...
kısmet başka bir toplantıya diyerek bu edit biter..
bang bang
dönüş için anadolu yakasına gece haçlı seferleri gibi büyük seferler düzenlenebilirse belkide gelebileceğim ziervedir.doruktur.kimbilir.
schenardi
-----------------------------spoiler----------------------------:20 ekim 2007 cumartesi gunu ata demirer tarafindan sunulacak olan ve okan bayulgen’in makina ekibi tarafindan hazirlanan haciyatmaz isimli programin ilk bolumune -----------------------------spoiler----------------------------

şu açıklamadan da anlaşılacağı üzere sözlüğün kendisinden bihaber üçüncü şahıslarca ilgisini çekebilmek adına yapılabilecek en güzel icraattir. uzun süredir tv’de program yapmayan bir ata demirer, okan bayülgen sonrası televizyonda yeni arayışlar hevesinde olan genç ve internetle haşır neşir bir izleyici kitlesi ve en önemlisi başlangıç programına açık çek alınabilecek kadar iyi sosyal ilişkiler. gerçekten takdire şayan... çekinceler ise oradaki temsilci kitlenin onları izleyenlerin ne kadar ilgisini çekebilecekleri ve ordan ilgisi çekilip de sözlüğe bodoslama katılanların buraya katkısının olup olmayacağı. umarım bu çekinceler de gerçeğe dönüşmez de kısa zamanda bilgi sözlük dendiğinde "o ne lan" tepkisi veren insan sayısı iyiden iyiye azalmış olur.
independence
dekorlarinda "son anda" meydana gelen bir aksaklik sebebi ile 27 ekim 2007 cumartesi gunune ertelenmi$tir.bu durumda 20 ekm 2007 bilgi sozluk partisi de yalan olmaktan kurtulmu$tur.ak$am gerekli ayarlamalar yapilacaktir.

amin.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol