19 eylül 2007 fenerbahçe inter maçı

0 /
hergele
fenerbahçe nin bu sezon şampiyonlar ligindeki ilk maçı.maçın başlama saati 21,45 yer kadikoy sukru saracoglu stadi.inter de eksik yok bu demek oluyor ki fenerbahçe 1 puan için inter 3 puan için mücadele edecek.fenerbahçe nin şampiyonlar ligindeki "şansız"lığını biliyoruz umarız şans fener den yana olur.
greyfurt
dünkü besiktas malubiyetinden sonra, fenerbahcemizin inter’i dübellemesini sabirsizlikla bekledigimiz karsilasmadir.

inter daha gelmeden gicikligini yapmis, yönetimden türlü isteklerde bulunmustur. yönetim inter’e "herkesten farkli bir uygulama yapmayacaklarini" bildirmistir. mac icindede her türlü cirkefligi yapmalarindan emin oldugumuz inter’e sükrü saracoglunda gol yagmuru, fenerede uzun yıllar konuşulacak bir galibiyet dileriz.

(bkz: bir sifir olsun bizim olsun)
(bkz: bu gün fenerliyiz)
cremaster
adının arkasına çirkef yazıl(a)mayacak ender futbol takımlarından olan inter’in kazansa da kaybetse de efendiliğinden ödün vermeyeceği maç.

inter hakkında en ufak bir bilgisi olmadan futbolcularının çirkeflik yapacağını iddia etmek, kendini buna göre koşullandırmak beslenmiş, büyütülmüş önyargıların dışavurumudur.

inter milano şehrinin diğer takımına benzemez.efendi takımdır, şikeyle falan da işi olmaz...
ladykiller
interin 25 cezalı 18de sakat oyuncuyla gelip konsantrasyon zaafı içinde oynayıp kaybettiği maçtır.
bu fener 2 hafta sonra seskaya karşıda böyle oynarsa 5 yer dedirtmiştir.
darth sidious
inter in yedek denen kadrosunun bildigim kadariyla tamamina yakininin milli takimlarda oynamasindan mutevellit hicbir bahaneye siginamayacagi, iyi futbolcu olduklari icin bu takimda oynadiklari, adriano nun bile listede yer bulamayip teknik direktorun bu futbolculari listeye ekledigine gore kadro iyidir, takim iyidir . fenerbahce bugun beni bile sasirtacak kadar iyiydi. buyuk maclarda oynamıyor denen alex dokturdu. deivid nerede oynadigi belli omasa da cok iyi top sakladi. nihayetinde bugun aldigim keyfin yerini ancak siddetli bir orgazm yasatabilirdi ki spiker bunu kelimelere doktu: hic bu kadar rahatlamamistim, afferin volkan.
floydiandm
fenerbahçe’min mükemmel, kusursuz oynadığı maçtır. alex de souza başta olmak üzere, bütün futbolcular çok iyiydi. alex de souza için büyük maçlarda oynamıyor diyordu bazı futbol cahilleri, umarım cevaplarını almışlardır. siz istediğiniz kadar alex’e bok atmaya çalışın, adam sahada cevabını veriyor, her büyük futbolcu gibi de vermeye devam edecek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol