confessions

nazly

- Yazar -

  1. toplam entry 13
  2. takipçi 1
  3. puan 45534

tonight

nazly
amerikan müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan leonard bernstein’ın en önemli müzikali west side story de yer alan unutulmaz parça "tonight".
***
tonight, tonight
i’ll see my love tonight.
and for us, stars will
stop where they are.

meraklıları "balcony scene" diyerek de dvd de arayabilir.

sofizm

nazly
antik yunanda geleneksel mitolojiyi ilk sorgulayan akimlardan birldir. sofistler kendilerini insan ve onun toplumdaki yeri konusunda ogrenmeye ve ogretmeye adamislardir; cok gezmis, bircok farkli toplum ve hukumet sekilleri incelemislerdir.amacına uygun olmayan, mantıklı gibi görünen ama gerçekte mantıkla ilgisi olmayan çıkarımlara denir.
en anlaşılır ve kaba tabiriyle "safsatadır".

en kötü reklam müzikleri

nazly
bu müzikler bilinçaltınıza tamamen kontrolünüz dışı ve konsantrenizin başka yönlere dağıldığı zaman bilinçaltınıza bir virüs gibi işler ve siz söylene kadar bunun hücrelerinize nüfus ettiğinizi anlayamazsınız.
"eyüp sabri tuncer"kolonyalarının reklam müziği insan sağlığı ve psikolojisi üzerinde derin yaralar açan bir jingle dır.

bianca ryan

nazly
bianca ryan...11 yaşında olağan üstü şarkı söyleyen inanılmaz yetenek.
katıldığı yarışma programında;jennifer holiday ’in ’and i’m telling you i’m not going’adlı şarkısını seslendirerek stüdyo ve ekran karşısında tüm izleyenlerin tüylerini diken diken ederek hayretler içerisinde alkışladığı süper yetenek kıza bu yolda başarılar diliyoruz.
http://www.pistolwimp.com/media/48046/

nerde o eski çizgi filmler

nazly
buna alternatif çok kanal var aslında.bir çizgi film hastası olarak digiturk sahiplerine 61-62-63 ve 66.cı kanalları izlemelerini önermekle beraber cnbc-e deki büyükler için yeni sezonda da getirilen bir çok çizgi diziyi tavsiye edebilirim.
hafızalarımıza kazınan south park ve simpsons sonrasında son derece keyifle izlenen family guy cnbc-e nin yeni sezonunda meraklılarına hoşça vakit geçirmekte.
lakin asıl soru "nerde o eskiler???" değil "neden türk çizgi kahramanlarımız yok?" diye haykırılmalı.

ross

nazly
yaşlı genç,kadın erkek,çocuk 7 den 70 e herkesin aradığını bulabileceği,kaliteli,her keseye uygun,dünyanın dört bir yanından gelen eşsiz ürünlerlerle donatılmış dört dörtlük bir firma.
yerinin merkezi oluşu itibari ile nişantaşı sokaklarını renklendirdiiniz günlerde uğramadan geçmemenizi ve farkınızı yaratmanız için göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

ikea

nazly
ikea türkiyede 2006 yılı içinde faaliyete geçmiş izmir ve istanbul da hizmet vermekte olan "kesene göre" sepetiyle türk toplumununda sempatisini kazanmış güzide bir alışveriş merkezidir.
katologlar oldukça ihtişamlı bir şekilde göz boyayarak müşteri çeksede model olarak hazırlanan showroomlar orta ve alt statüdeki gelir seviyesinde olan insanların elini yakmaktadır.ancak....bu ’room’lardan elleri boş çarkeden insanlar,fırsat köşesi ve "3 al 2 öde" kampyanlarından ihtiyaçlarını karşılayarak kasalara sepetleri boş gitmezler.
bununla beraber ikea,hafta sonu sıkılan ailelerin cümbür cemaat gezintisi,oldukça lezzetli ve sudan ucuz isveç köftesini tatmak ve etrafı kolaçan ederek sınırsız zaman geçirmek için ideal bir mekandır.

ben isterim

nazly
"mutlu olmak için, başka insanlara zarar vermek şarttır"
egoist,hedonist veya altrüist zihinlerin felsefesi budur!
bu saplantılı düşünce yapısı yerine genel olarak rasyonel bir ahlaka sahip olan insanlar önce şunu bilince sahip olmalıdır;
elde ettiği şeyi üretici çalışma ile kazanarak elde etmek; hak edilmeyeni almamak ve vermemektir
bencillik insan doğasında varolan bir olgudur.bunun yönlendirmek bizim elimizde.hayattaki mücadele prensiplerinin sınırını ve kontrolünü tutmak,insanlığa özgü! bir hayatı mümkün kılan değerlere sahip olmak doğru ve haklı başarıyı size getirir.

ute lemper

nazly
ute lemper 2004 yılında istabul’a haldun dormen’in davetlisi olarak gelmiş 2004 afife jale tiyatro ödülleri gecesinde sahne alarak sempatik tavırları ve olağanüstü sahne performansıyla izleyenler tarafından ayakta alkışlanmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol