confessions

heyyou

- Yazar -

  1. toplam entry 81
  2. takipçi 1
  3. puan 46239

lex luthor

heyyou
lex luthor gençliğinde küçük ihtiraslar peşindeyken metropolise taşınmış işi büyütmüş ve tüm şehre sahip olma amacındadır.ancak bu amaca engel olan yine süpermendir.yıllar boyunca süpermen ölse bile bu ezkiliği içinde taşımıştır lex.

satış yapma vaadi

heyyou
tanımı yapan üstada şu bilgiyle yardımcı olmak isterim; sözleşme yapma vaadi noter huzurunda iki tarafın uygun irade beyanıyla tamam olur.bu vaad ile iki taraf da gelecekte yapılacak sözleşmeye kadar saklı olan haklarını koruma altına almış olur.yani örneğin a gayrimenkulunü b’ye satmak amacıyla satım sözleşmesi vaadi yapmıştır.ancak bundan sonra a gayrimenkulünü c’ye satmıştır.bu durumda b,satım sözleşmesi vaadine dayanarak a’dan tazminat isteyebilir.

goodbye my lover

heyyou
şarkının söz ve müziği uyumlu bir şekilde duygusallık arz ediyor.ancak bu sözlerle ülkemizde bu şarkı yapılsa pek bir klişe sözlere sahip olur.
özellikle de bu sadelik dinletiyor şarkıyı kanımca.

anayasa

heyyou
devlette çıkan hertürlü yasa,tüzük,yönetmelik vb. kanunların ve devletçe yapılan tüm işlemlerin tabi olduğu ve kendi içinde belirttiği ilkelere aykırı olmamasını kendi maddeleriyle düzenleyen en üst kanun.

fehriye erdal

heyyou
eğer yakalanıp türkiye’ye getirilirse türkiye’de türk kanunlarıyla tekrar yargılanacak insan suretinde bir hayvan
velhasıl asıl ve adil bir cezayı ancak türk kanunlarıyla alacaktır kendisi.

rollercoaster tycoon

heyyou
çok mantıklı,çok eğlenceli bir lunapark yaratma,işletme oyunu.zamanında bayağı vaktimi aldı.hamburger,cips gibi yiyecek satışını arttıran ve para kazandıran binaların iyi çalışması için bol banklı bir park yapıp onları içine koymaktır,bu hem oyun zevki hem de park düzeni getirir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol