confessions

gky

- Yazar -

  1. toplam entry 73
  2. takipçi 1
  3. puan 46223

türkiye cumhuriyeti nin on birinci cumhurbaşkanı

gky
eğer r.t.erdoğan aday olursa ya da ana muhalaefet kanadının istemediği biri aday olursa, meclisteki katılım sayısı 367 olmayacak ve seçilen cumhurbaşkanın iptali için anayasa mahkemesine başvurulacaktır.nitekim büyük ihtimalle ilk defa anayasa mahkemesi seçimi iptal edecek ve meclis fesh edilecek.haydi erken seçime..

kadife devrim

gky
george soros tarafından, dünya’nın her yerinde gerçekleştirilen(gürcistan, ukrayna..) devrim tipi.açık toplum entütisi(open society institute) ile ülkede herşey demokratikleştirilmeye daha fazla liberalleştirilmeye başlanır ve toplum o kadar açık fikirli olur ki; buyrun artık istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.

ah bu şarkıların gözü kör olsun

gky
sanki bir hollywood filminden fırlamışsınız gibi soğuk bir akşamda montunuzun yakasını düzelterek arkanızı dönmüşsünüzdür..yeni bir hayat, yeni bir başlangıç...mücadele ederseniz,denersiniz, bitmiştir, dönüş yoktur..bu yeni hayatın üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen, bir yerde, bir zamanda kulağınıza misafir olan bir nağmeyle yaşadığınızı hissedersiniz..evet yaşamak.. hic baglanir miydim cocuklar gibi, ah bu sarkilarin gozu kor olsun.. seni terkedip de gitmek var ama, ah bu sarkilarin gozu kor olsun...

olası abd iran savaşı

gky
abd, büyük ortadoğu projesini açıkladığı andan itibaren, askeri mudahale ile(ya da tek taraflı mudahale) yeni bir düzen sağlanamayacağını anlamıştır.irak meselelerini çözmekten uzak görünen bu mudahale türü yerini daha demokratik ve toplumsal görünen, görsel -yazılı basın gibi, ambargo gibi mudahale araçlarına bırakmaya çalışıyor.görünen o ki dünya kamuoyunun büyük bir çoğunluğu(ab- fransa ve almanya) bu mudahaleye(askeri) sıcak bakmadıkça abd’de bakmayacaktır.bu eğilimleri örneklendirmek gerekirse; g. soros’un kadife devrimleri yanlış bir önerme olmaz.

yılmaz vural

gky
trabzonspor’u çalıştırırken ogün temizkanoğlu ile cuma namazında cemaatin linç girşiminden can havliyle taksiye atlayarak kurtulmuştu.ne yazık ki ogün’ün saçları,yılmaz hocası kadar kısa değildi ve yakalanmıştı..geçmişe dönüp baktığımda, arkasına bile bakmadan kaçtığı sahne zihnimde canlanır..

popüler kültür

gky
popüler olan herşeyin kötü ya da gereksiz olduğu çağrışımı yapması, popüler kültür kavramının içi boşaltılmış nahoş bir biçimde algılanması sonucunu doğurmuştur.oysa ki her popüler olan kötü değildir.kötü olan bu kavramı gereksizliklerle doldurmaktır.

parliament pazar gecesi sineması

gky
80’li yılların sonu 90 yılların başında çatalca’nın şirin bir köyünde izlediğimiz kovboy filmlerinin yerini almıştır uzunca bir süre..şehir hayatına geçtiğimiz günlerde o jenerik, o müzikte sanki şehirli olduğumuzun bir kanıtıymış gibi beni büyüler ve çağ atlamış hissi uyandırırdı.ikisinin ortak özelliği ise ertesi sabah,okulum olsa dahi filmin sonuna kadar babamla oturacak, yorumlar yapacak olmamdı.

sevgiliden geriye kalanlar

gky
bacağına basınca kişneyen beyaz bir at(beyaz atlı prens hesabı),biri kız bir erkek olan iki tane küçük melek şeklinde biblo,bir pipo, bir tane deniz yıldızı ve sezen aksu’nun ikici bahar adlı parçasını dinlerken hissedilen şeyler.tüm anlamsızlıklara rağmen iyi bir ilişkiydi be!

gaaaaasaray

gky
özhan canaydın ,istediğinde eminim ki galatasaray ismini söylecektir,söylemişliğide çoktur.yani vakka ali şen vakkası değildir.çünkü ali şen bir taraflarını yırtsa bile fenerbahçe diyememektedir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol