sözlüğe sadece okuyarak katılmak

utopya
yazar sadece yazan insan degil okuyan insandir da. okumasa zaten yazamaz... sozluge sadece okuyarak katılıyorsa eminim bir bildigi vardır. cani yazmak istemez, havasinda degildir, okumak ister bu durumda adami zorlarsan sozluk coplukten oteye gidemez. bos bos basliklar acar. inaniyorum ki okuyarak sozluge katiliyorsa sozlugun gelecegi icindir. gelecekten kastim sozluge vakif olmak icindir, ne konular var, hangi konularda eksiklik var gibi... “aramaya inanmak” basligiyla esdeger de olabilir. belki baslik ariyordur aramaktan yazi yazamiyordur... desteklenmesi gereken bir kitle olarak dusunuyorum. ilk vahiy de “oku” idi. ilmin basi okumaktir...
pixie
bir nevi şarj sürecidir. fikrimce her yazarın arada bir yaşaması gereken birşeydir. sonunda "sustum sustum nereye kadar öeah" şeklinde bir patlama yaşanır. tecrübeyle sabittir.
reddevil
yazarların arada bir aklına birşey gelmemesi yada yazacaklarını toparlayamaması sonucu olması muhtemel bir durumdur.
gky
sol frame’in, amip, sik ,sok ,sex, porno izlerken akbabanın gelmesi!, şu olurken bunu yapmak gibi gereksiz başlıkları ve yazıları görünce yazacak bişey bulamamaktan kaynaklanan sorunsaldır.
lady rosenred
her yazarın ayrıca bir okur olduğu gerçeği göz önünde bulundurulursa nedenlerinin gayet açık olduğu görülecektir.

ayrıca her yazar her başlığa sırf bir şeyler yazmış olmak için bir şeyler yazmayacaktır elbette.kendi alanında,kendi bilgi çerçevesinde yazacağı şeyler oldukça sadece okuyucu olarak katılmakla kalmayıp yazacaktır da.tabi şartlar elverdiği ölçüde..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol