confessions

nesarme

- Yazar -

  1. toplam entry 11
  2. takipçi 1
  3. puan 45487

cakkidi

nesarme
benim öğrendiğim versiyonu biraz daha eğlenceli.
sevgili sezen aksu seda sayan’ın sabah programını izliyormuş. cinnet geçirip kocasını bıçaklayan bir kadın çıkmış. anlatmış olanları, ağlamış falan. 20 dk. içinde göbek atmaya başlamışlar hep beraber... ve ilham perisi televizyon ekranında çok sevgili sezen aksu’ya doğru uçmuş.

kasetçalar

nesarme
keisnlikle bir aypoddan çok daha fazla keyif veren bir alet.
albüm, yada cd’den, radyodan çektiğiniz karma şarkılar çok daha fazla içinize işler, çok daha fazla bütünleşirsiniz eğer kaset çalardan dinlerseniz.
üstelik bazı albümler sadece kaset olarak satılmışlar, ne mp3 ne bi şey var piyasada. kaseti wma yada mp3 haline nasıl getireceğenizi bilmiyorsanız kesinlikle işinize yarayan bir alet.
en güzeli için: aiwa!!

lars ulrich

nesarme
duyduğuma göre konserlere boynunun sağ ve solundan göğsüne doğru sarkan içi baget dolu bir torbayla çıkarmış, çalarken 4-5 dk.da bir bagetlerini kırdığı için sürekli torbadan baget alır dururmuş..
fena bulmadığım biri ama konserlerinde mikrafonu alıp saçmalaması hoş değil..evet evet pek megaloman.

bant dergisi

nesarme
sanata dair her şeyi 2 gruba ayırabiliriz:
-geçmişin büyükleri, kaliteleri ve muhteşemlikleri kanıtlanmış devlerle ilgili güzel yazılar
ve
-günümüzün, kıyıda köşede kalmış mükemmel sanatçıları. ki bu da derginin "underground sanat dergisi" tarafını yaratıyor bence.
dünya genelinde her şeyden bir şeyler taşıyorlar sayflarına, ve dergiyi oluşturanlarda acaip bir kültür birikimi ve kültüre açlık var bence.

süper ilustrasyonlara sahip ve her yeni bant ayrı bir heyecan okurları için.

herkesin alıp bir denemesi gerek çünkü tatmin olmama ihtimali çok çok düşük.

altay öktem

nesarme
geçen yazılarından birisinde de yazdığı gibi nedense sürekli ismi karıştırılıyor. aslında nedense değil çünkü ismi karışacak bir isim.
altay erdem, alpay öktem, altay ördem gibi..
:d
ama yazılarının kesinlikle takip edilmesi gerek.
tek anlamadığım nokta yazılarını bu kadar severken kitaplarına ısınamamış olmam. belki de yanlış kitapdan başladım.

the doors

nesarme
bence en güzel şarkısı kesinlikle five to one’dır. yada alabama song ile touch me. kesinlikle bunlar!!
yoksa the end bir noktadan sonra yalan geliyor.
ama love her madly..
: )

pinhani

nesarme
popüler kültür sevmez, satmaz ıvır kıvır gibi tüm saçmalıkalra rağmen çıkıp adam gibi müzik yapınca o müziği takdir edecek insanların ayağa kalkıp onları izleyeceğini kanıtlamış grup.
zaten adamlar gitar çalmıyor sadece kalplerinin önündeki kilidi kaldırıp onun şarkı söylemesine izin veriyor. bence en güzel şarkıalrı gözler anlatır.

pinhani

nesarme
popüler kültür sevmez, satmaz ıvır kıvır gibi tüm saçmalıkalra rağmen çıkıp adam gibi müzik yapınca o müziği takdir edecek insanların ayağa kalkıp onları izleyeceğini kanıtlamış grup.
zaten adamlar gitar çalmıyor sadece kalplerinin önündeki kilidi kaldırıp onun şarkı söylemesine izin veriyor. bence en güzel şarkıalrı gözler anlatır.

crazy

nesarme
c.r.a.z.y.
jean-marc valléé yapımı süper film.
zaten filmdeki müzik seçimi insanı baştan çıkarmaya yetiyor ama senaryo ve oyunculuğun muhteşemliği ve tabi ki marc-andré grondin’in taşlığı da insana filmi izleten faktörlerin göz ardı edilmemesi gerek.
film genç çocuğun 5-6 yaşlarından beri bastırılmış bir şekilde utanarak ve ruhundan da gizleyerek yaşadığı eşcinselliği anlatıyor.
ama gayler eziliyor yada gayler insan değildir modunda aptal bir eşcinsel filmi değil bu. kesinlikle karşılaşılan tepkilerin ve aile, insanın içindeki diyalğun nasıl geliştiğini olağanca gerçeklğiyle anlatan harşka bir film.
izlenmeli.

filmekimi

nesarme
bu yıl getirilen filmlerle kesinlikle yürek hoplatan film festivali.
transylvania, paris je t’aime ve özgürlük rüzgarı filmlerinin kesinlikle kaçırılmaması gerektiğine inanıyorum.. yada gala mı demeliyim?
ve tabi timsah, asi gençler ve leonard cohen ile ilgili belgesel.
özellikle 2.5 ytl fiyatındaki hafta içi gündüz seansları kesinlikle kaçırılmamalı.. ama okul varken nereye???
www.filmekimi.org

syd barrett

nesarme
pink floyd bateristi nick mason tarafından yazılmış "inside out" adlı kitapta, hakkındaki en doğru ve gerçek bilgilere ulaşabileceğiniz müzisyen. çook uzun süren inzivası ve ölümü yüzünden bir ton efsane ve palavraya meze olabiliyor.
pink floyd’un uyduruk r&b - pop coverları yapan üniversiteli tiplerden oluşan bir gruptan, underground ve yeni akım psychedelic müziğin temsilcisi ve en aralınan ismi haline gelmesinin tek nedeni olduğuna inanıyorum. zaten ilk albümlerinin 95%i de onun eseri..
kesinlikle büyük bir deha.. ve müziği her şeyden çok syd gibi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol