filmekimi

insomnia jim
istanbul kultur sanat vakfinin duzenledigi(iksv) hersene neolur bu sene guzel olsun dedigim adindanda anlasildigi gibi ekim ayinda olan filmlerinde sadece emek sinemasinda gosterilen film festivali.
strahd
fiyatlarını if’e oranladığımızda, festival dediğin böyle olur dedirten, kesin izlemek istediğiniz film varsa biletleri önceden satın almanız icap eden film festivali.
nesarme
bu yıl getirilen filmlerle kesinlikle yürek hoplatan film festivali.
transylvania, paris je t’aime ve özgürlük rüzgarı filmlerinin kesinlikle kaçırılmaması gerektiğine inanıyorum.. yada gala mı demeliyim?
ve tabi timsah, asi gençler ve leonard cohen ile ilgili belgesel.
özellikle 2.5 ytl fiyatındaki hafta içi gündüz seansları kesinlikle kaçırılmamalı.. ama okul varken nereye???
www.filmekimi.org
zekirbelli
bu yıl inanılmaz bir izdihama neden olmuş, bilet alması için görevlendirilen arkadaşın bilet kuyruğunda yaşlandığı film festivalidir. bu yıl bilet fiyatları 3,5 ytl olmakla birlikte herzamanki gibi on numara filmler perdeye çıkmaya hazır.
zekirbelli
galadan korkan izleyiciler bilmelidirki gala filmlerinin tamamı vizyona gireceğinden 15 ytl gibi kol bir ücret ödemeden vizyonda (heleki öğrencilerse) 6 ytl ye festival filmlerini izleyebilirler.
independence
her sene emek sineması’nda duzenlenirdi filmekimi. bu sene emek sinemasi’nin yoklugunda beyoglu atlas ve beyoglu sinemasinin yani sira macka g mail sinemasinda duzenlenecek.

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=40219&rid=4369&hid=15880353

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol