confessions

nanahurra

- Yazar -

  1. toplam entry 91
  2. takipçi 1
  3. puan 46576

rumuz pilis tiray egen

nanahurra
#974784
öyleyse uyarmayı borç bilirim. kötü edebiyat yapıyor.
daha çok çalışmalı. daha çok emek vermeli. belki kırk fırın ekmek yemeli ama kendisine ve okura saygılı bir edebiyatçı olacaksa kırk süzgeçten geçirmeden sunum yapmamalı.

nanahurra

nanahurra
oy vermek bir haksa kullanılır.
seri güzel entry girilmişse seri muhteşem verilir.
seri berbat entry girilirse seri eksi oy verilir.

seri muhteşemlerimde aslan kıral demeyen
seri eksilerimde ibneliğime laf etmesin.

alorarola

nanahurra
eşcinsel olunca insanların tek kimliği bu mu oluyor? ahmet, ayşe oluşlarının önüne mi geçiyor cinsel kimlikleri? sanırım böyle oluyor ki hiçbir eşcinselin ağzından bu kelime ve bu kelimeyle ilintili kelimeler, yakarışlar vs. düşmüyor.
ferzan özpetek de böyle. iyi yönetmen. her filminde eşcinsellik vurgusu yapıp da baymasa cidden iyi yönetmen. ama yönetmenliğinin önüne eşcinselliğini getiriyor. küçük iskender de öyle, çük iskender olarak anılır oldu. alorarola da böyle, ismiyle değil eşcinselliğiyle anılıyor çünkü bunun için ciddi çaba sarf ediyor. dört duvar arasında kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez arkadaş. ben belki yatakodamda orji ayinleri düzenliyorum. çıkıp diyor muyum "ben orji manyağıyım ruhumda var, ama sevin beni, niye sevmiyosunuz, orji yaptığım için mi?" vs. vs. demediğim için de kimseden rahatsız olmuyorum. homo, hetero, zoofili, aseksüel her türlü insan gibi günlük hayatımı olağan şekliyle yaşıyor. cinselliğe gelince kapımı kapatıp dilediğimi yapıyorum. nedir yani?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol