confessions

passakli

- Yazar -

  1. toplam entry 27
  2. takipçi 1
  3. puan 4496

salatanın içinden kertenkele çıkması

passakli
buna benzer kabusları her yemek firmasında çalışan sorumlu kişi, her yemekte yaşama ihtimali endişesi taşımaktadır. genellikle kertenkele yerine, bahar aylarında solucan, kış mevsiminde sinek çıkabilmekte. sebzenin yıkanma durumuna göre zaman zaman kum, taş, eldiven parçası, kıl gibi yabancı cisimlere rastlayabilirsiniz.
müşteri olarak firmayı er meydanına çıkmış pehlivan kıvamında terletebilirsiniz, kolay gelsin..

yeşil elma

passakli
ara öğünlerde tüketildiğinde tokluk etkisi fazla olan, diğer elma türlerine göre şeker içeriği binde oranlarla ifade edilecek miktarda az olan, diyet menülerimin vaz geçilmez meyvesi. ayrıca kabuğundaki lifler sindirim sistemimizdeki faydalı mikroorganizmaların gelişimine yardımcı olduğundan sindirim metebolizmasını hızlandırır.

diş fırçalamak

passakli
sadece fırçamalama yetmez.
önce diş ipi itina ile kullanılır, arkasından hekim tavsiyesi kaliteli diş macunu ile 10 dk fırçalama, sonrası diş suyu ile 5 dk çalkalama yapılarak bu işlem günde 2 defa tamamlanır. koşullara göre arada bir defa sadece fırça yapılabilir. 6 ayda bir hekim kontrolü yaptırılır.
yukarıdaki reçeteyi düzenli olarak uygulan birinden tavsiye.

defne

passakli
yaprakları başta balık yemekleri olmak üzere tüm et yemeklerinde kullanıldığında lezzeti arttırır ayrıca taze etlerde pişmeyle ortaya çıkan ağır et kokusunu hafifletir. zeytinyağlı konserve gıdaların bazılarında lezzet arttırıcı olarak kullanılır.

yay burcu

passakli
neşeli, birden fazla konuya ilgili, gezme meraklısı, özgür ama bir o kadar sadık, bazen dağınık, aşık olmuşsa gözü bir şey göremeyen ama en çok o zaman güzelleşen, dikkat canımı yakmayın çok tehlikeli olurum diye ortalarda gezinip aslında kendi içinde dipte kalan, arkadaş canlısı bir tiptir.
anlatılmaz yaşanır da denebilir.

mercimek köftesi

passakli
mercimek köftesi yapamayan kızlar evde kalırmış diye bir söylenti vardı eskiden, önemli bir kriter olsa gerek. meze olarak rakı, haydari vs ile birlikte sunumu yapılabilen, enerji değeri düşük protein değeri yüksek ve özelliklede hafızaya iyi gelen b gurubu vitaminleri açısından zengin lezzetli ürün.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol