diş fırçalamak

0 /
isimsiz kahraman
cogu zarar azi karar bir eylemdir. gunde 2 kez yapilmasi kafidir. sabah uyaninca ilk is dis fircalamak olmalidir cunku sanildiginin aksine sabah kahvaltidan sonra degil, once disler fircalanmalidir. ki gece boyunca agzinizda fellik fellik gezinen bakterileri yemekle birlikte mideye indirmeyin. dislerinizi fircalayin, fircalamayanlari uyarin.
independence
di$ minelerine uygun bir firca ile yapilmasi gerekir bu eylemin.her ne kadar buyuklerimiz "di$ etlerinin kanamasi iyidir" deseler de vucuttan kan akmasi hicbir zaman iyiye yorulmamalidir.
firambogaz
kalk kalk kalk
haydi durma bak
al macunu sür fırçaya
fırçala fırçala fırçala
tam iki dakika

sabah öğlen akşam her yemekten sonra
aşağı,
yukarı!
yukarı,
aşağı!

biz arkadaşız
biz başarılıyız
dişe dokunur işi beraberce yaparız
gel katil bize
gir aramiza
bir fırça bir macun
tam iki dakika....
addicted to pain
-bana bak azı dişi efendiiii!nerdesin sen bu saatlere kadar ha? kim ısırcak bu pohaçayı sen yokken?süt dişi mi ısırsın? 20lik dişleri de aldın yanına kaç gündür keyiflerdesiniz aq ohhhh ne ala.zam konusuna gelince bik bik konuşuyosunuz maşallah.yok öyle yağma efendiiii.çalışacaksanız çalışın yoksa bana porselen diş çok taam mı?hadi şimdi doğru işinin başına.

(bkz: patronun herkesi fırçaladıktan sonra dişlerini fırçalaması)
(bkz: fırçalamak)

(bkz: şizofren yazarlar)
angelus
diş ağrısını azaltma gibi bir olayı olmayan aktivitedir. maksat o diş ağrımadan önce gerçekleştirmektir. evet.
dark blue
sabahları sürekli olarak uyarıldığım eylemdir. fırçalama teknikleri mevcuttur. genelde daireler çizilmesi gerektiği söylenir. aksi teknikler uygulandığında ya da tekniksiz, öyle gelişigüzel, fırçanın eriştiği yere kadar fırçalandığında diş etleri zarar görebilir deniliyor.
roker phy
bastırarak fırçalamak,çok macun sürmek gibi olumlu gözüken ancak dişi çürüten olaylara yol açan,vs. tezatları olan günlük,haftalık ya da yıllık hareket.
guvercin
allah rasulü hz.muhammed’in sıkça yaptığı ve yapılmasını tavsiye ettiği eylem.. islam inancına göre, bu düşünce ile gerçekleştirildiğinde sevaba vesile olur..
39026prc
temizlik veya çürüklere karşı korumadan çok ferahlık için yaptığım eylem. diş fırçaladıktan hemen sonra sigara yakmak ise daha bir zevk verir insana.
elma sekeriiii
fırçalamayanların agzı le$ gibidir. konu$mak eziyet gibi gelir kar$ıdakine. bu bir ki$isel temizlik hijyen meselesidir. kızların hassasiyetidir falan.


fırçalayın lan!
angelus
bu eylemin öncesinde diş fırçasına sürülen diş macunu kesinlikle ıslatılmamalıdır. efendiler, şunu bir daha söylüyorum; ıslatmayın lan macunu a.k.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol