nba all star 2005

amygdala
gecen yila gore dogu-bati dengesi acisindan baya farkli olacak olan olaydir zira tracy mcgrady doguda degil batida,shaq oneal ise batida degil doguda olacak.ayrica secildiler mi bilmiyorum ama secilmislerse bu yil dogunun iki onemli yeni kozu olacak malum lebron james ve carmelo antonhy.kim kazanir o bilinmez ama kesin olan sey yine cok zevkli bi mac seyredecek olmamiz ve uykusuz kalacagimizdir.
anlamayanadam
jason kidd’siz bi all star nasi olur izleyip gorecegimiz o inanilmaz asistleri kaciracagimiz mactir. yao ming sirigina milliyetcilik yaparak o kadar oy verenlerden 3unu taksim meydaninda salladiniricaksin bakalim bidaha oy veriyorlar mi?
seha
21 subat pazartesi saat 03.20’den itibaren ntv’den canli yayinlanacak organizasyon.

dogu ilk be$:
shaquille o’neal
vince carter
grant hill
allen iverson
lebron james
coach: stan van gundy

bati ilk be$:
yao ming
tim duncan
kevin garnett
kobe bryant
tracy mcgrady
coach: greg popovich
sinirsahibi
ilk beslere bakilirsa dogu karmasinin bati’nin eline verecegi mactir ki shaquille kardesimizin "allah boy vermis gerisini koyvermis" yao’ya neler yapacagini bekleyip gormek gerekir.
seha
dogu karmasinin bati karmasini 125-115 yenmesiyle sonuclanan organizasyon.mac sonunda allen iverson 15sayi 10asist 5 top calma 4 reboundluk bir performans sergilemis ve mvp secilmistir.
sinirsahibi
slam dunk yarismasinda stiiv ne$ tarafindan amare stodemayir’a yapilan 2 muhtesem asist ile yastiklarin yumruklandigi organizasyon.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol