m ali erbil in son rezilligi

0 /
salavin
mehmet ali erbil, atv’de 9.7.2006 akşamı canlı yayınlanan ’’ya şundadır, ye bundadır’’ programında, programa sürekli olarak katılanlardan birinin pantolonunu aşağı indirerek son rezilliğini yaptı. vatana millete ve bu tür programları izleyerek yayınlarını devam ettirmesini sağlayan tüm izleyicilere hayırlı olsun.
pixie
mehmet ali erbil bundan böyle kıçını yırtıp başına da giyse ekranlardaki hakimiyetini kazanamayacaktır.
biz bu filmi daha önce görmüştük. güner ümit diye bir adam vardı hani, boyundan büyük laflar etmişti de esamesi bile okunmuyor şimdi. "ben her boku yaparım herkes alkışlar" mantığı insanları buraya sürüklüyor demek ki.

(bkz: bu entryden çıkarılacak anafikir)
maliyeci
ne kadar tikli,özürlü vatandaşımız varsa toplayıp,onları canlı yayında şopar etmesinden daha az utanç verici bir şeydir bu yaptığı.nihayetinde bir şakadır.yayından çok önceden beri yaptıkları için kaldırılmalıydı.
disappear
canlı yayına katılıp her belaltı espirisine salya sümük gülen ve her sözü alkışlayan insanların görmesi gerektiği birşeydi, gördüler.
fantuzzi
kızından daha küçük birileriyle evlenip evliykende başkalarına sarkabilen bir insandan geldiğinde yadırganmaması gereken hareket.
zeyra
eğer ki bu olay bu kişini ekrandan uzaklaştırılmasına ve bu programın yayından kaldırılmasına sebep olacaksa ve bu program ve kişiye prim yaptıran insanların aklını ani bir şokla başlarına getirecekse hayırlı bir olaydır.
grafolog
şimdiye kadar ki rezilliklerine neden bu kadar ses çıkarılmadı acaba diye soru sormama neden olan entry’leri içeren başlık.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol