kızlık zarı bozmak

0 /
31subat
erkegin ilkel kan akitma gudusu neticesinde kutsallastirilmis hadise. normal olani bu zarin tibbi olarak yok edilmesi ve erkeklerle kadinlarin esitlenmesidir fikrimce. ki sonu ayrilikla biten iliskilerde kadini bir utanc icinde birakir, erkegi ise derin bir vicdan azabi.
feelingiseverything
kizlik zari bozmak ba$ta laylaylom sevi$iyoruz biz deliler gibi diye du$unurseniz cok eglenceli gibi gorunur.kiz ustunuze kaldigi zaman,ya da ayrildiginiz zaman artik lanet mi desem ilahi adalet mi desem uzun bi sure basiretiniz baglanir.o yuzden sorumlulugunu alamayacaginiz kisiyle bu olayi gercekle$tirmek pek de akil kari degildir.
kumru
kizin ilk deneyiminde vajinasindan gelen ve cok kotu koku salgilayan ve erkeklerinde bu durum karsisinda zevk aldiklari dogal bir durum.
memento mori
tatmin edici olan nedir bilinmez,neresındedir hazzı,nereye saklanmıstır da goremeyız.muhım olan ellenmemıs susu altında yatan bı maske mıdır yahut ruhuna dokunur gıbı tenıne dokunmak nefesını yanıbasında hıssetmek ıkı vucudu tek bı bedene hapseder gıbı yasamak mıdır tum bunları?
belkıde her seyden ote sunu sormalı ıkı bacagın arasında mı yatar sadece namus,mahremıyet veya adı her neyse yada dogru mudur buna bunca anlam yuklemek?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol