kim abd ye gitmek istemez ki

maliyeci
hayatin anlamini kavrayamamis,yasamanin yemek,icmek ve bosaltmaktan ibaret oldugunu zanneden bir bunyeden cikmis soru cumlecigi.
orumcek adam smith
her ne kadar parasal islerle ugrastigi kullanici adindan belli olsa da hala asil gucun para oldugunu anlayamamis, sevgi, saygi, ossuruk, seref vs.. gibi degiskenlerin, para olmadan bir hic oldugunu cakozlayamamis zihin ozurlulerin curutmeye calistigi fakat sonuclarinda avuclarini yalayacaklari bir soru, bir o kadar da dolu.
seyhmerat
bu sadece amerikayla alakali bir sey degildir ki,her insan ulkesi disindaki baska ulkelere gitmek ister,baska ulkelerin kulturlerini tarihlerini gormek ister..
belkibirgunbiryerde
"abd’ye gitmenin kendisine ne maddî ne manevî hic bir sey katmayacagini dusunen insanlar...ornegin bizzat bu entry’nin yazari"seklinde cevap verilebilecek olan "gonulluler bir adim one ciksin" psikolojisine sokan baslik...
namaz kilan ateist
globalisationun etkilerinin kötü sonuçları doğurduğunu bilen, abdnin kültüre dair hiçbir şey içermediğini bilen, sırf alışveriş için gitmeyen, abdnin ırakta ne türlü işler çevirdiğinin ayırdına varabilenler abdye gitmek istemez!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol