ihlas holding

seyhmerat
3 kasım 2002 seçimlerinden önce iflasını açıklamış ancak akp başa geldikten sonra borsadaki hisseleri gün ve gün patlama yapmış ve nasıl oluyorsa(!) yine acaip zengin bir holding halinde gelmiştir.
bontera
birde ihlas kargo vardirki akillara zarar evinize teslim deyip esyanizi sokagin basinda birakip giderler hani eve teslimdi dediginizdeyse isimiz var deyip cekip giden ihlas kargalari var
apple
bağlanalı 15 gün olan ev telefonumu arayıp "ihlas holding’den arıyoruz, ürünlerimizi alan 100 kişiyi aileleriyle birlikte 1 günlük armutlu gezisine götürüyoruz" diye uyduruktan bir yalan ile armutlu’da ev satmaya çalışan kuruluş. son 15 günde değil, 26 yılda hiçbir ürünlerini almadığıma göre acaba kişisel bilgilerime nereden ulaştılar diye düşünmeden de edemiyorum. hatta bu sorumun cevabını bilmekten korkuyorum.
capt it all
sayesinde paralarından birikimlerinden yatırımlarından olan mağdurların ihlaszedeler adı altında bir platform oluşturdukları garip holding. söz konusu platform, seçimlerden önce adlarından söz ettirmek ve büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyor. ilk etapta mail gurubu ve internet sitesi kuracaklarmış..
mağdurların hukuksal yoldan haklarını bulamamaları onları bu yöne itmiş. inşallah bazıları duyar seslerini de bir daha bu tarz insanların paralarını sömüren holding faciaları olmaz.
apple
daha önce #386767 no.lu entryde bahsettiğim gibi ısrarlı aramalarına devam etmeleri neticesinde davetlerini kabul ettim. cumartesi günü (yarın) sabah 9’da yenikapı’dan deniz otobüsü ile armutlu’ya gitmek üzere kendilerine bir güzel rezervasyonu yaptırdım, tarafıma da davetiyeyi fakslattım. "aynı gün 4 milletvekili geliyor, onların 2 sıra arkasındasınız efendim" şeklindeki uyarı mesajlarını da dinledim. sırf meraktan, napıyorlar oraya götürüp diye gitmek var ya, uğraşamam. şimdi yapılacak tek birşey kaldı. yarın sabah cep telefonumu kapatmak, ev telefonunun fişini çekmek ve uykuya devam etmek.
van ness
mudilerine mecbur kaldıklarından dolayı fahiş fiyatlarla ev pazarlayan yetmedi bir de fahiş fiyatlarla alın şu sktiri boktan armutlu evlerini diyen üç kağıtçı parayı nereye kaçırdıklarını anca kendileri bilen şahsiyetsizlerin sahip oldukları çok sağlam parsalar kaldırdıkları holding.
benduruyorumsebagitti
holding’e ait ihlas ev aletleri’ne bağlı ihlas madencilik (bağlantı ne alakaysa. ev aletleri şirketine bağlı madencilik şirketi!), manisa’nın salihli ilçesi mersindere köyünde yaptığı sondaj çalışmaları sonucunda, toplam metal değeri 4,5 milyar dolar olan altın ve gümüş, titanyum, zirkonyum, demir ve kuvars gibi madenleri bulmuş.

borsada ihlas ev aletleri coşar artık. evlerinde bu haberi izleyen ihlas finans mağdurları da "belki bu defa paramızı öder" diye ümitlenir.

tmsf bünyesine alınmaktan dsp-mhp-anap hükümetine çektiği yağlarla kurtulan ihlaslı arkadaşlar, akp’den de bekledikleri kıyağı alarak rahat rahat oturuyorlar, yüzbinlerce kişinin hakkı üzerinde.

bazen bazı maksadını aşan eleştirilere de hak vermemek elde değil. tüm bunlara rağmen de götürüp ampule oy veriyorsa bir insan, o grubun tencere-tava-gazetesini alıyorsa ne denir ki? yazık!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol