hiçbir makyaj kadını annelik kadar güzelleştiremez

muque
kadınların dünyaya bir evlat getirdiklerinde yüzlerine çöken mükemmel şefkatin ve aydınlığın güzelliğini hiçbir şeyin alamayacağını anlatan bir sözdür.annedir ki baktıkça içini aydınlatır insanın...annedir ki ne olursa ama ne olursa olsun "tüm evlatları kendi evladı gibi sever"annedir ki toplumda ki en kutsal görevi; çoğalmayı sağlar eşsiz kutsallığıyla...sözün orjinalliği 50 karakter sınırında yitirmiştir kendini

"hiçbir süs ve makyaj bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez."
broken
maksat ruh güzelliğiyse diyeceğim bir laf olmaz bu önermeye. ama fiziksel olarak bakarsak, uykusuzluktan çökmüş gözleriyle, saçı başı dağılmış, değil makyaj yapmaya zaman ayırmak, üstüne başına ne geçirdiğinin bile farkında olamayacak kadar yorgun bir kadındır anne. yorgundur yorgun.göze gönüle hitap edecek hali kalmamıştır.ben bunu bilir bunu söylerim.
zeyra
anne olmak kişinin ruhuna, maneviyatına ayrı bir güzellik katar doğrudur, daha bir şefkatli, merhametli, sevecen olur anne olan insan.
öte yandan bir de şu var ki hamilelik hakikaten bazı kadınları yüz olarak çok güzelleştiriyor.
darth sidious
romantizmin uc noktasi, gerceklikten uzak soz obegi.bakis acisiyla degisebilen izafi, vecize tadindaki cumle. kadin benim cocugumu dogurmamissa, sirf birinden hamile kaldi ve cocugu oldu diye bana guzel gelmesi beni nuri alco durumuna dusurmez mi?
#29898
belkibirgunbiryerde
annemin yırtıp atmak istediği tek fotoğrafı vardır ki o da beni doğurduktan iki saat sonra kucağındayken çekilmiş olan,yüzü gözü şişmiş saç baş darmadağın, ve gözlerindeki o korku-şaşkınlık karışımı ifadeyle hayatının pozunu verdiği fotoğraftır...ömrü hayatımdaki ilk resmimdir,yırttırmam..ama annemi anlayabiliyorum..evet benim annem olduğu için dünyanın en güzel annesidir..makyaj yapmasına gerek yoktur..ama yine de keşke yapsaydı...
bloody mary
gozlerindeki ifadeleri gordukten, sadece gormek yetmez tabii bir de anladıktan sonra herkesin kabul etmesi gereken cümledir.
güzellik, doğal olmalıdır..
makyaj yapaydır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol