hakkı devrim

0 /
independence
televizyon makinasi’na iki hafta ust uste cikarak "acaba kadroya mi dahil ol lan nedir?" sorusu ile yuregimizi agzimiza getiren ki$i.onumuzdeki hafta da televizyon makinasinda gorecek olursak kendisini kadrolu oldugu kesinle$ir artik.
radioslave
zeki ve çok kültürlü biri daha önce cnn de izlerdik onu. yaşna ragmen bugunun olaylarına gençlerin gözünden bakabiliyor.
seyhmerat
ne olduğu belli olmayan bir de türkçe üzerine ahkam kesmeye kalkmış olan, köşesinde zerre kadar anlamadığı siyaset eleştirilerini bir türlü yapamadığından gele gele gazete köşesinden okan bayülgen’in zibidilik yaptığı bir programa kadar gelmiş şahıs. medyanın içindeki bu tür insanlara örnek olmalıdır zira yarın öbür gün onların da gelebilecekleri en yüksek yer burası. bu adamın asıl mesleği ansiklopedilerdeki yazım hatılarını incelemek. o da virgül doğru konulmuş mu, bağlaçlar ayrı yazılmış mı gibisinden düzeltmeler, şimdi hayatı sadece bu olan adam kalkıp bize türkçe’yi öğretmeye çalışıyor madem o kadar iyi biliyor türkçe’yi bir tane güzel edebiyat eseri yazsın da görelim yazabilecek kapasite sahibiyse.
ankakusu
tv makinasinda mankenlerin sacma sapan konustuklarini, mankenlerin yaninda, gundeme getirerek acik sozlulugunu bir kez daha gostermistir. iyide etmistir.
sozlerimin arkasindayim diyen modelede sacma bir fiilini hatirlatarak susturmustur.

yuru be hakki abi kim tutar seni.
yoshiesque
genç bakış programında okan bayülgeni neden sevdiği sorulduğunda aptal,nekes,görgüsüz olmadığı için diyen gazete yazarı.
mandela
ömrünün uzun olmasını dilediğim medya içersindeki nadir doğru ve dürüst kalemlerden bir de makina’ya çıkıp düşük doz muhaliflerle takılmasa tam süper olacak.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol