güzel ve dahi

0 /
stella
beauty and the geek’in türk versiyonu. yakında show tv’de başlayacak.

"çok güzel, etkileyici, modayı takip eden, alışverişi seven bir kadın mısınız,

erkekler ya siz?

konusunda uzman, üstün zekaya sahip birimisiniz?,

vakit geçirmeden başvurun...

güzel ve dahi! bu bir arkadaş bulma programı değil, sosyal bir deneydir.

100.000 ytl lik büyük ödül bu yaz sizi bekliyor...

güzel ve dahi çok yakında show’tv de."


başvuruda bulunmak isteyen sözlük güzelleri:http://www.showtvnet.com/programlar/guzelvedahi/kadin.asp

başvuruda bulunmak isteyen sözlük dahileri:http://www.showtvnet.com/programlar/guzelvedahi/erkek.asp
sepulturk
güzelleri bilmem görecelidir o kavram ama dahiler hakkında söylenecek bir kaç sözün olduğu program.

dahi denen adamlar ya gerizekalının önde gideni böyle saçma bir programa çıkmayı kabul ettikleri için. ya da ultra dahiler, pazarlığı çok sıkı tutup bu program için yüklü bir miktarda para aldıkları için.

ayrıca bbg bile bundan daha iyidir.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
dikkat! bu bir eş bulma yarışması değil,sosyal bir deneydir..
sloganı ile hadi ordan lan pehh dedirtmiştir bana.hadi güzeller katılsın da dahilere ne oluyor ’’dahi’’sin lan sen ne işin var böyle saçma yarışmaların bünyesinde.bence sen dahi mahi değilsin sie!..
betterthan
an itibariyle pavarottiye bill gates diyen,elvis presleye olvs prosli adolf hitlere abof hiti diyen genc turk kizlarimizin karsilarinda turkiyenin gelecegi dahi arkadaslarimizin oldugu benim lan iyiki afrikaya gelmisim turkiyede bendemi bu hale dusucektim diye dusunmemi saglayan yarisma programi,
programin ozeti icin
(bkz: allah belanizi versin)
goetica
yarı$mada güzel (!) hanımkızlarımızın sorulara cevabı beni benden almı$ hatta bir ben var benden içeri onu bile almı$tır.

- resimdeki kim?(bill clinton)
hatun ki$i: bush
- emin misiniz?
hatun ki$i: clinton bush

bir ba$ka soru:

- resimdeki kim? ipucu vereyim futbolcu,ismi ma ile ba$lıyor
hatun ki$i: macit!
- ?
(partneri ipucu verir)
hatun ki$i: maradona ay heyecandan $ey oldum
- kimdir maradona hakkında bilgi verir misin
hatun ki$i: ünlü bir futbolcumuz

freyja
dün akşam televizyonda gözüme takılan tüylerimi ürperten program .güzel olunca illa aptal mı olmak gerekiyor diye soruyor insan kendi kendine.özellikle aptallar ya da iyi aptal numarası yapan güzeller seçilmiş.dahi desen her sayısal okuyan dahi olmuş.
elma sekeriiii
sosyal bir deney $eklinde cereyan edecegini duydugum olay. nedir amaclari bu programi turkiyeye getiren arkadaslarin ben anlamis degilim acikcasi. $imdi diyorlar ki 5 kadin 5 erkek olsa, bu 5 kadin salak midir ben anlamadim.dahi olan taraf erkeklermis,evet. e kadınlar da modaya meraklı koko$lar midir nedir yani? tenekelerinde 1 gram akil tasimayanlari mi özellikle armut secer gibi elleyip sececekler?sosyal deney bunun neresindedir sormak isterim. bir gerizekali koko$ ve bir dahi olan dunyalar cirkini, maymunun son evrimlesmis hali olan bu beyler ciftlestirilmeyecek. ancak tencere kapak misali kadin, cirkin maymuna benzeyen herifi bir sekle sokup yuzune bakilir hale getirecek, erkek de zerre kadar beyni akli olmayan bu yuruyen $ah eserin kafasina cip takip akilli bi insan haline mi getirecektir, nedir yani?

kültürel emperyalizmin son raddesinde oldugumuz su donemde taklitcilik kulvarinin bir numarasi olan turkiyenin akil almaz trajedisi olarak goruyorum bu programi ben.
biz burnuna halka takildiginda oynatilacak halk degiliz kardesim, burnuna halka takilip oynatilan ayiya da angut gibi bakacak millet degiliz, gecti artik.kadin programlarina, bbg gibi salak sacma seylerle doyduk gerek yok ötesine.

saygilar.
sempatiksinirsistemi
kenan evrenin fotografı belirir ve yarısmaya guzel kısmından katılmış kız; bu kim? sorusuna candy diye cevap verir sonra sürekli gülmekte olan sunucu yanlış cevap lütfen en iyi yaptığınız şeyi yapın der kız masaya çıkar ve dans etmeye başlar masanın hemen dibinde oturan; çift ana dal yapmakta olan çocuk kızın bacak arası ile yere bakmak arasında gidip gelmektedir.işte aşmış türk televizyonundan güzide bir örnek
(bkz: kusura bakmayinda bu ne amina koyim lan)
aysemayse
kadınlar da dahi olamaz mı, hatta hem güzel hem dahi(dahi derken 80 iq yetiyo,bu programdaki dahilik sınırını geçmek için)olunamaz mı dedirten yarışma.ama apartman boşluğundan , son ses açık komşunun televizyonuna kulak misafiri oldum da kızlarımız gerçekten de dahi değildi galiba! güzeller miydi onu da göremedim gerçi.program esnasında deli deli gülen bi kadın vardı, sunucu muydu ,yarışamacı mı merak ettim doğrusu.
marion
yarışmadaki birbirinden güzel(!) kızlardan biri bill clinton’ın resmine clinton bush demiş ve dahi olan partneri resmen yerin dibine geçmiştir. ilk bölümden bellidir ki o yarışma amacından çıkacaktır. zira ne o dahi çocukların o kızlardan öğrenecek bişeyleri vardır ne de o kızların anlama kapasiteleri o çocukların anlatacakları şeyleri anlamaya yetecektir..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol