güzel ve dahi

elma sekeriiii
sosyal bir deney $eklinde cereyan edecegini duydugum olay. nedir amaclari bu programi turkiyeye getiren arkadaslarin ben anlamis degilim acikcasi. $imdi diyorlar ki 5 kadin 5 erkek olsa, bu 5 kadin salak midir ben anlamadim.dahi olan taraf erkeklermis,evet. e kadınlar da modaya meraklı koko$lar midir nedir yani? tenekelerinde 1 gram akil tasimayanlari mi özellikle armut secer gibi elleyip sececekler?sosyal deney bunun neresindedir sormak isterim. bir gerizekali koko$ ve bir dahi olan dunyalar cirkini, maymunun son evrimlesmis hali olan bu beyler ciftlestirilmeyecek. ancak tencere kapak misali kadin, cirkin maymuna benzeyen herifi bir sekle sokup yuzune bakilir hale getirecek, erkek de zerre kadar beyni akli olmayan bu yuruyen $ah eserin kafasina cip takip akilli bi insan haline mi getirecektir, nedir yani?

kültürel emperyalizmin son raddesinde oldugumuz su donemde taklitcilik kulvarinin bir numarasi olan turkiyenin akil almaz trajedisi olarak goruyorum bu programi ben.
biz burnuna halka takildiginda oynatilacak halk degiliz kardesim, burnuna halka takilip oynatilan ayiya da angut gibi bakacak millet degiliz, gecti artik.kadin programlarina, bbg gibi salak sacma seylerle doyduk gerek yok ötesine.

saygilar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol