ekşi sözlük yönetiminin yalanlamasına cevaben

0 /
independence
malumunuz eksi sozluk yonetimi gecenin kör bir yarisinda canhiras bir sekilde ekşi sözlük koru hastanesi ilişkisi'ni yalanlamaya calisan bir aciklama yayinladi.

aciklamayi virgulune dokunmaksizin buraya aktariyorum;

"ekşi sözlük ve koru hastanesi'nin iş birliği yönündeki iddialar ve yazışmalar baştan aşağı, tamamen yalandır.

ekşi teknoloji teklif mektubu olarak sunulan belge sahtedir, böyle bir teklif verilmemiştir.

hazırlanmış sahte belgede geçen social iq arayüzü diye bir çalışmamız hiçbir zaman olmadı. kaldı ki, 4 yıldan fazla süredir hiçbir sosyal medya hizmeti vermiyoruz. bu çerçevede sosyal zeka (social iq) şirketi de aktif olmadığı gibi, resmen de tasfiye halindedir ve tasfiye süreci sonuçlanmak üzeredir.

ayrıca, geçtiğimiz günlerde koru hastanesi'ni temsilen sm360 isimli firma kurumsal hesap istediği halde, durumun hassasiyeti nedeniyle bu taleplerini reddettik.

koru hastanesi'nden veya bu şirketle doğrudan veya dolaylı bağlantılı hiçbir şirket veya şahıstan hiçbir şekilde hiçbir ödeme alınmamıştır. bu şirketle veya yöneticileriyle hiçbir bağlantımız ve/veya ticari olan/olmayan ilişkimiz bulunmamaktadır.

bu ithamların sahte belgelerle taban bulmaya çalışan kasıtlı bir karalama kampanyası olduğu açıktır.

bu tür yalan iddiaları ortaya atan, bu amaçla sahte belge oluşturan veya bu gibi çirkin ve yalan ithamları besleyenlere karşı her türlü yasal girişimde bulunulacaktır."

suradan da okuyabilirsiniz;

https://eksisozluk.com/entry/68603691

simdi bir kac sorum olacak, bu aciklamayi yapan kisi umarim lutfeder de bu sorulari da cevaplar.

1- madem iddialar yalan, nicin o baslikta entry yazan onlarca kisi bir anda ucuruldu? suclari neydi? size inanmamak mi?

2- "bu ithamların sahte belgelerle taban bulmaya çalışan kasıtlı bir karalama kampanyası olduğu açıktır." denilmis. nicin bir karalama kampanyasi yurutelim, deli miyiz psikopat miyiz?

3- "hazırlanmış sahte belgede geçen social iq arayüzü diye bir çalışmamız hiçbir zaman olmadı. kaldı ki, 4 yıldan fazla süredir hiçbir sosyal medya hizmeti vermiyoruz. bu çerçevede sosyal zeka (social iq) şirketi de aktif olmadığı gibi, resmen de tasfiye halindedir ve tasfiye süreci sonuçlanmak üzeredir." denilmis. bir karar verin, social iq isimli sirket aktif oldu mu olmadi mi? hicbir zaman aktif olmayan bir sirket nasil tasfiye asamasinda oluyor?

4- "ekşi sözlük ve koru hastanesi'nin iş birliği yönündeki iddialar ve yazışmalar baştan aşağı, tamamen yalandır. " denilmis, nedir bu panik? siz bir seye "aa bu yalan, valla billa yalan" dediginiz zaman pinokyonun burnu mu kuculuyor, sizin yalan dediginiz sey yalan mi oluyor? e belgelerin orjinali bizde onu nasil yapicaz? mailler falan duruyor?

5- sm360 isimli sirkete siz mi ulastiniz yoksa onlar mi size ulasti. onlar size ulastilarsa o mailin yahut yazili gorusmenin bir kopyasini gorebilir miyiz?(bu arada bu konudan haberdarim ama kimin kime ulastigi konusunda net emin degilim)

6- "bu tür yalan iddiaları ortaya atan, bu amaçla sahte belge oluşturan veya bu gibi çirkin ve yalan ithamları besleyenlere karşı her türlü yasal girişimde bulunulacaktır." denilmis. sahte belge olusturmak suclamasi agir bir ithamdir, bu itham sebebi ile bilgi sözlük'ün hukuk ivir ziviri ile ugrasan kisiler yasal olanaklari degerlendireceklerdir.
ulkebunahazirdegil
Açıklamada o kadar çok hiçbir yazmışlar ki başım döndü.
Aynı cümle içinde bi tane yeterdi ağlama melis diyesim geldi.

Şahsen ekşi sözlük yönetimi allah yok dese allah'a inanırım, tayyip Erdoğan lise mezunudur dese üniversite mezunu olduğuna inanırım.

Para için sekiz oldukları ilk vukuat değil. Hep şu cümleyi kurmak istemişimdir, bugüne kısmetmiş:

"Değerli bir yığına dönüşeceksin ekşi sözlük" ajshshs.
lezzetlicipetpet
Ekşi yönetimi oldukça gevşemiştir. Çomar yazar sayısı nedense şaibeli bir şeklde artmıştır sözlük ortamının kalitesi zaten düştü yönetimin yazarlara haksız uçurmaları entry silmeleri muşhurdur. ekşi çok bozdu ya.
selcukcetiner
hani derler ya haklı olan insan sakinliğini korur haksız olan ise bağırır, çağırır diye madem ekşi yönetimi suçlu değil yazar çok güzel bir olaya değinmiş onlarca yazarın hesabı kapatıldı. neden ? ekşi de 10 senedir yazıyorum iyi kötü günlerimiz oldu lakin bu hastane olayında yönetim yazarları karşısına aldı. yazarları karşısına almakla kalmadı tam bir istibdat dönemi yaşandı hala yaşanmakta yıllarca akp muhalifliğiyle tanınan ekşi de son yıllarda akp li yazar artışında mükemmel bir artış yaşandı sizce neden ? hesabı onaylatmak yemeden içmeden pc başında en az 8 ay sürüyor

para her kapıyı açıyor, kapıyı açmakla kalmıyor dünyayı döndürüyor.
onlytobewise
Ekşi sözlük yönetiminin yaptığı açıklamalar ne zaman tatmin edici oldu ki?heyecanla başlayan okuyucu olma sürecimi kendine olan güveni ve özgür bir platform olma işlevini yitirerek sonlandıran bir sitedir kendisi.sonuç olarak: boş adamsınız ekşi sözlük yönetimi.
basitadam
güç ve para her zaman onu tutan eli bir şekilde kirletmiştir. ve ne yazık ki hiçbir şey değişmeyecek. doğruyu asla bilemeyeceğiz...
j4ck4l
Açıklama ile olmaz bu işler. Ekşi kanıt sunsun, mali cetvel ve banka transfer hareketleri dökümü ile bu olay kolayca açığa kavuşabilir.
myloxyloto
Bir bebeğin hayatı üzerinden aldığın parayla yediğin dürümler nasıl geçecek boğazından kanzuk'çum, az da ondan bahsetseydin.
meekma
"e belgelerin orjinali bizde onu nasil yapicaz? mailler falan duruyor?"

bu yazışmalar çok ağır bir suçlama. independence beyin kafayı peynir ekmekle yemediğini ümit ediyorum. yaptığı işin arkasında durursa 2017 kendisinin yılı olur. aksi takdirde bir bebeğin talihsizliğinden kaç kişi nasiplenecek lan der, yolumuza devam ederiz. beklemedeyiz merkez.. bilibilibip.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol