dondurmayi yalayarak yiyen kız modeli

muque
abaza bakışların aranmalarına malzeme vermemek için,çoğu kız tarafından bir türlü gerçekleştirilemediğini gözlemlediğim eylemdir.yakında nefes alan kız modelinden bile tahrik olacak insanlar mutlaka çıkacaktır.hadi hayırlısıdır.
megatron
yalamadan yemenin boğaz sağlığı açısından ciddi tehlike oluşturduğu, ısı vererek dondurmayı biraz daha sıcak halde mideye indirdiği için akıllı olan kız modelidir.bunu bir cinsel obje olarak algılamakta mümkündür.nitekim bize izletilen filmlerde de bu tarz hadiseler vardır.
elma sekeriiii
dondurmadır bu, ısırılarak degil yalanarak yenir.ama hanım kız erkek bireyin gözünün içine baka baka ay çok sıcak modunda terlemi$ gibi yapıp boynunu vesaire açıp da yalanıyorsai$te o zaman i$killenmek gerekir.

itiraf etmek gerekirse yanlı$ anla$ılma korkusundan ben de ısırarak yiyorum dondurma denilen sütlü tatlıyı. herkes e$it ama bazıları daha çok e$it(!!!) bu toplumda,evet.

ya da en temizi kapta alın siz dondurmanızı karde$im, afiyet olsun.
independence
dunyanin en salak kizidir.lan ac gotunu sok gotune dondurmayi, nasil olsa oradan cikmayacak mi gene, ne diye yaliyorsun bu sozlukte bunu bile konu edecek ki$iler varken.hem sen rahat et, hem ba$ligi acan rahat etsin hem de bu ba$ligi bir bok sanip entry yazanlar rahat etsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol