bonuspaterfamilias

0 /
isimsiz kahraman
kendisiyle tesadüf eseri tanıştığım ve fikir alışverişi yapmaktan büyük keyif aldığım, sanıldığı gibi burnu havada değil gayet mütevazi ve sevecen bir yazar arkadaşımızdır.
melankomik
eğitim sistemimizdeki olağanüstü çarpıklığı en iyi şekilde gözler önüne seren kişidir. minnettarız kendisine... sağol. varol.....
bonuspaterfamilias
bonuspaterfamilias->redemption: (#315538

hukukçu bir anneden sizin bir gibi bir evlat nasıl doğmuş hayret..ona da inanmıyorum ya zaten..insanları tanımadan haklarında niteleme yapmak, gayri ahlaki tabirlerde bulunmak ne derece legal sorarım size..salt bana değil okuluma ve hukuki donanıma da hakaret edemezsiniz..ben o okulu 2. ile bitirdim..sırf sizin gibilerle mücadele etmek adına..bu dünyada bana hakaret eden herkes dava edilecektir..kaybederim veya kazanırım o benim sorunum.şimdi biraz cesur isenizi adınızı soyadınız verin bana, mahkemede görüşelim..anneniz de esaslı bir savunma yazar ne de olsa size..tabii hukukla olan tek ilginiz web ortamında insanlara hakaret etmek seviyesinde değil ise...
eğitim sistemimizin nasıl olduğunu da size mahkemede ispatlamak adına sayın melankomik siz de verin isminizi dürüstçe..
(11.07.2006 16:53:39)
schenardi
eğitim sistemine edilen bir laftan ötürü dava açmayı düşünen avukat adayı kişi. davada kendisi milli eğitim bakanlığının avukatlığını üstlenecek olmalı...
bonuspaterfamilias
eksisözlük gibi kaliteli,seviyeli kayda değer bir yer sanarak üye olan, amma velakin terbiyesizliğin, saygısızlığın ve hukuksuzluğun diz boyu olduğunu görerek uzun bir siteye girmeyi düşünmeyen yazar..

tamamen erkek hegamonyasında, kurucuların, yöneticilerin dahi hiç bir şeyi önemsemeyip, radyo denilen o basit chat ortamında dedikodu yaptığı,eksiksözlükte hakkında yapılan yorumların ne denli doğru olduğunu bir kez daha gözlemleyerek, uzunca bir süre mahkeme kapılarını aşındıracak, birilerinin canıın sıkacak olan yazar.
darklord
adini verdigi bir sözlüğün daha kaliteli ve seviyeli olduğunu iddia eden bir yazar. e efendim madem öyle daha kaliteli daha seviyeli daha hukuki sözlükler var iken niye hala buradasin?? madem öyle bir sözlük var buyur git kardeşim ne işin var burada. sadece onu bunu mahkemeye verecem gibi yaygaralar yapacağına bas git onurunla durma 5 dakika bu hukuksuz, seviyesiz ve kalitesiz sölükte. zorla tutan mı var? sen gitmek istemiyor isen de ben ve benim gibi düşünen bir sürü yazar var seni burada istemeyen kisacasi git burdan lölö yapma ve git.
emhhre
kendisine davasında başarılar diliyorum ve bu arada tebrik ediyorum 2. likle bitirdiği için okulunu inşallah hukuk sistemimizdeki tum sorunları çözümler ve ilerde kendisini anayasa mahkemesi başkanı olarak görürüz yolu açık olsun.
edit:’bu dünyada bana hakaret eden herkes dava edilecektir’ diyerek beni benden almış yazar. anladığım kadarıyla bu şahıs sırf kimse ona hakaret edemesin diye hukuk okuyup 2.likle mezun olmuş.
darklord
-bonuspaterfamilias- (#315678)

terbiyesiz,seviyesiz,ahlaksız basit insan...küçük beyin...iğrençsiniz hepiniz.gerizekalılar


-------------------------------------------
kelimesine dokunulmadan yukardaki msj i houston dan bana gondermis olan yazar. evet seviyeden bahsediyorduk ve kaliteden sanirim. ayrica kisilik haklarina saygisizliktan dava acmaktan bahsediyorduk ne ektin ki ne bicesin hadi bakalim hodri meydan.
underpressure
daha geleli birkaç gün olduğu halde, birkaç entry si yüzünden aşırı ayar almış, akabinde doğal olarak bir tepki göstermiş, ancak daha sonra tepkisini abartmış, sözlükteki yazarlardan bazıları da karşı tepkiyi abartınca sözlükte polemik ve soğuk havalar estirmiş yazardır.

(bkz: empati kurmak)
bok bocegi
yazılan entryi dikkatlice okumadan şahsıma hakaret edildi sizi dava edeceğim diyen yazar.. bugün yazdığı fakat silinen entrysinde; benim neden silindiğini bir türlü anlayamadığım, sözlük formatına uygun ve hiçbir hakaret ve seyiyesizlik içermeyen entryimi de hakaret içerikli olmakla suçlamıştır.. oysa ki o entry tamamiyle şahsın kendi yazdıklarının kısa bir özetiydi ve tek bir kelime dahi değiştirilmemişti.. eğer kendi yazdıklarını yine kendisine bir hakaret olarak görüyorsa da o kısım beni bağlamaz..

gelelim bilgi sözlüğün seviyesiz ve kalitesiz oluşuna.. bilgi sözlük dahilinde bugüne kadar hiç şişman kızların kompleksleri gibi bir başlık açılıp, altına kişilere hakaret eden, küçük düşürücü şeyler yazılmadı.. eğer buysa sözlüğü seviyesiz ve kalitesiz kılan evet öyledir..

bir de şu kendisine hakaret edilmesi hakkında atıp tutarken bir avukat olarak tahrik unsurunu gözardı etmemesini tavsiye ederim.. eğer sen düşünmeden kaba saba sözler sarfeden bir başlık açıp insanları tahrik edersen alacağın ayarlara da hazırlıklısın kabul edilir.. etki-tepki meselesi..
maliyeci
bilgi radyo’da dj lik yaparken malumunuzdur nickimiz independencex oluyor.bu yüzden radyoya girdiğinde kendisi beni jedi yani independence sandı.ona bir şey söyleyen olmamasına rağmen,durduk yere diyaloğa girmeye uğraştı benimle.orada olanlar da şahittir,hayatımda hiç olmadığım kadar sabırlı ve saygılı ve demokratik bir uslupla bu konuları radyoda konuşmaması için iknaya uğraştım.ama o diyalog bile kendisinin nasıl bir ruh halinde olduğunu,nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu gösterdi bana ve oradakilere.

not: diyaloglar tam aklımda olmamakla beraber çok yakındır,hiç bir anlam kaymasına uğratılmamıştır...

olaya girişi:

bonuspaterfamilias- hepinizi mahkemeye vericem,benim başlığımda bana hakaret edenlerin hepsini dava edicem

maliyeci- olayınız nedir bilmiyorum ama hukuki süreç bir vatandaşlık hakkıdır,dilediğiniz yere başvurun.

bonuspaterfamilias- jedi değil misin sen?

maliyeci- hayır gammazım

bonuspaterfamilias- yönetici değil misin?

maliyeci- gammazım,hakaret içerkli entryleri bana houstondan numaralarını atın inceleyeyim.

bonuspaterfamilias- mahkemeye vericem,ip lerinizi alacaklar,dava edicem sizi, tebligat gelecek adreslerinize (burada bir sürü şeyler dedi hatırlayamıyorum)

maliyeci-buyrun dilediğinizi yapın,ama radyoda değil,lawyerlarımızdan danışmanlık hizmeti alabilirsiniz

bonuspaterfamilias-avukatım ben zaten

maliyeci- iyi tamam sorununuzu burada anlatmayın,gidin lawyerlarla tartışın,moderatorlere sorun,jediye sorun,lütfen

(kaset tekrar başa sarar)

bonuspaterfamilias- hepinizi mahkemeye vericem...

allah’ın bir imtihanıydı bu zannediyorum.sövmeyerek kazandığıma inanıyorum bu imtihanı.



melankomik
#315665den mütevellit beni mahkemeye verme arzusu içerisinde olduğunu daha yeni öğrendim. hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim, çok kötü karnım ağrıyor, ben de onu mahkemeye vereceğim...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol