confessions

bonuspaterfamilias

- Yazar -

  1. toplam entry 77
  2. takipçi 1
  3. puan 46186

bonuspaterfamilias

bonuspaterfamilias
eksisözlük gibi kaliteli,seviyeli kayda değer bir yer sanarak üye olan, amma velakin terbiyesizliğin, saygısızlığın ve hukuksuzluğun diz boyu olduğunu görerek uzun bir siteye girmeyi düşünmeyen yazar..

tamamen erkek hegamonyasında, kurucuların, yöneticilerin dahi hiç bir şeyi önemsemeyip, radyo denilen o basit chat ortamında dedikodu yaptığı,eksiksözlükte hakkında yapılan yorumların ne denli doğru olduğunu bir kez daha gözlemleyerek, uzunca bir süre mahkeme kapılarını aşındıracak, birilerinin canıın sıkacak olan yazar.

bonuspaterfamilias

bonuspaterfamilias
bonuspaterfamilias->redemption: (#315538

hukukçu bir anneden sizin bir gibi bir evlat nasıl doğmuş hayret..ona da inanmıyorum ya zaten..insanları tanımadan haklarında niteleme yapmak, gayri ahlaki tabirlerde bulunmak ne derece legal sorarım size..salt bana değil okuluma ve hukuki donanıma da hakaret edemezsiniz..ben o okulu 2. ile bitirdim..sırf sizin gibilerle mücadele etmek adına..bu dünyada bana hakaret eden herkes dava edilecektir..kaybederim veya kazanırım o benim sorunum.şimdi biraz cesur isenizi adınızı soyadınız verin bana, mahkemede görüşelim..anneniz de esaslı bir savunma yazar ne de olsa size..tabii hukukla olan tek ilginiz web ortamında insanlara hakaret etmek seviyesinde değil ise...
eğitim sistemimizin nasıl olduğunu da size mahkemede ispatlamak adına sayın melankomik siz de verin isminizi dürüstçe..
(11.07.2006 16:53:39)

fıstık

bonuspaterfamilias
birbirini çok seven iki yakın dostun isimleri atarak, kullandığı hitap şekli..

bonus pater familias= fıstık nasılsın??
monopol = ne olsun fıstığım, iktisat belası ile uğraşıyorum.
bonus pater familias = fıstık üzülme, geçeceksin
monopol = dirsekli talep eğrisi gibi kalacağım fıstık:)))))))


beauty disaster

bonuspaterfamilias
emin ol önemli değildir, özellikle de benim için..ama sana şu kadarını söyleyeyim bu ülkede bizim gibi düşünen o kadar az insan var ki,
sırf bana merhaba dediği için selamlayıp, anlamsız kullanıcı adı ile hitap etmek yerine ismini sorduğum bir yazara göndereceğeim mesajı kurucuya gönderdiğim için erkek tavlamak ile suçlandım..
ne diyebilirim ki ; koskoca bir ’yazık’ tan başka

monopol

bonuspaterfamilias
evveliyetle yeni nesil yazar.
hayatımın anlamı, ömrümde karşıma çıkan yegane insanlardan biri, sıcakkanlı, güleryüzlü, hayatın her anını yaşamayı bilen özel insan, marmara hukukun bana kattığı en güzel şey,

canım benim hiç üzülme iktisat’tan geçeceksin, server hoca’ya inat bu okul bitecek,istanbul geceleri ve side’de harikulade bir tatil bizi bekliyor, biz neleri atlatmadık ruh ikizim..seni çok seviyorum..

hergüner hukuk bürosu

bonuspaterfamilias
ekseriyetle uluslararasi ticari davalara bakan, avukatlarınin çoğunun yurtdişinda master yaptiği, stajer alirken dahi zeka seviye sinavina tabi tutan, yillik cirosu bir hukuk şirketinden beklenilenin çok çok üzerinde olan, 2006 dönemi vergi rekortmenleri listesinde 17. elde etmiş bir köklü hukuk şirketi.

ayrica insan kaynakları departmanindan canan büyüksayar hanımefendi ayrıca bir takdire şayan şahsiyet olup, önümüzdeki sezon kuvvetle muhtemel stajımı devam ettireceğim, bir rüya ofis.

başlık karakter limitinin düşük olması

bonuspaterfamilias
bonuspaterfamilias->capt_it_all: bakın saygıdeğer arkadaşım,
bizler bu ülkenin aydınlık gençleriyiz.kaldı ki ben bir türk edebiyatı düşkünü ve hukukçu olarak kendimde bu misyonu daha çok görüyorum.birilerinin bir hata yapması birey olarak bizim onu onaylamamızı gerekli kılmaz.bilakis herkes kendince tavrını koyarak yanlışlıklar düzeltilebilir.bir kimsenin site kurucusu veye yöneticisi olması türkçe’ye çok hakim olduğuna karine teşkil etmez.iş bu nedenle ben kimseyi örnek almadan salt kendi adıma söyledim bu sözleri..sizden ricam, dilimizin doğru kullanimina biraz daha özen gösterin.emin olun yüzyıllık bir tarihe sahip bu dil fazlasıyla hak ediyor bu saygıyı.zaten yabancı diller fazlası ile istila etmiş, yazılı,işitsel,görsel medya yabancı menşeili olmayan kelimeler kullanamaz olmuş,bari bizler sahip çıkalım..

çok teşekkür ederim ilginize,
sevgi ve saygılarımla

başlık karakter limitinin düşük olması

bonuspaterfamilias
engin tecrübe ve bilgilerimi ihtiva eden bir çok konuyu aktaramama sebep olan sorun..eminim bu salt benim problemim değil..kotayı arttırın lütfen..

mesela ben kendimce çok önemli bir konuda aşağıdaki başlığı açıp, geniş değerlendirmeler yapmak istiyorum

’türkçe, anlamı kişisel cahillikten ötürü bilinmeyen her kelimeye ’hede’ denilmeyecek kadar zengin bir dildir.’
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol