bonuspaterfamilias

bok bocegi
yazılan entryi dikkatlice okumadan şahsıma hakaret edildi sizi dava edeceğim diyen yazar.. bugün yazdığı fakat silinen entrysinde; benim neden silindiğini bir türlü anlayamadığım, sözlük formatına uygun ve hiçbir hakaret ve seyiyesizlik içermeyen entryimi de hakaret içerikli olmakla suçlamıştır.. oysa ki o entry tamamiyle şahsın kendi yazdıklarının kısa bir özetiydi ve tek bir kelime dahi değiştirilmemişti.. eğer kendi yazdıklarını yine kendisine bir hakaret olarak görüyorsa da o kısım beni bağlamaz..

gelelim bilgi sözlüğün seviyesiz ve kalitesiz oluşuna.. bilgi sözlük dahilinde bugüne kadar hiç şişman kızların kompleksleri gibi bir başlık açılıp, altına kişilere hakaret eden, küçük düşürücü şeyler yazılmadı.. eğer buysa sözlüğü seviyesiz ve kalitesiz kılan evet öyledir..

bir de şu kendisine hakaret edilmesi hakkında atıp tutarken bir avukat olarak tahrik unsurunu gözardı etmemesini tavsiye ederim.. eğer sen düşünmeden kaba saba sözler sarfeden bir başlık açıp insanları tahrik edersen alacağın ayarlara da hazırlıklısın kabul edilir.. etki-tepki meselesi..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol