birilerinin önüne yatmış konuşmuyor

chiafi
kemal kılıçdaroğlu'nun beyanı.doğru söylenmiş bile olsa
karşısında ki bir bakan,bir bayan olduğu için kendisine yakışmayan sözdür bence.
siyaset bu ülke'nin en önemli gündem maddesi her gün herkes her yerde bu haberleri görüyor,okuyor,duyuyor kim olursa olsun siyasette böyle seviyesiz açıklama yapmamalıdır.

açıklama'nın tamamı http://www.hurriyet.com.tr/kilicdaroglundan-bakan-ramazanogluna-sert-sozler-40081895?noMobile=true
rapunzelkibritsatar
her durumda kadın savunucusu bir insan olarak, benim bile cinsiyetçi hakaretler ettiğim oluyor bu insanlara. elbette ki bir parti başkanının bu tarz ifadeler kullanması etik değil ama bu insanlarda küfür edilmeyecek gibi değil. bu kadının suratına bakmak bile insanlık suçuna teşvik ediyor beni. kılıçdar başkanımı üzülerek kınıyorum.
independence
bir anamuhalefet partisi liderinin, bir kadin milletvekilinin giyabinde, kosullar her ne olursa olsun kullanmamasi gereken bir cumle. cumlenin icerigini bilmiyorum ama nereye cekersen oraya gider bir cumle olmus. hic zaman gecirmeksizin kamuoyu onunde kadin bakandan ozur dilemeleri.
antiformalistrayok
cumhuriyet halk partinin başında ki basiretsiz şahsın yapmış olduğu büyük bir gaf.

keşke o partiyi kuran o yüce şahsiyetten birazcık diplomasi dili ve beyefendilik öğrebilse , öğrenebilseler.

gazi mareşal'in kemikleri sızlıyo dicem lakin bunlar yüce ata'nın kemiklerini sızlatacak karakter ve kabiliyette bile değil.

nasıl bir ana muhalefet lideridir anlamdım. baykal on gömlek üstündü bundan.

15 yıldır o partinin başında oy seviyesi de 15 yıldır %22 - %25. kalk kardeşim o koltuktan beceremiyosan.
bigcoder
bakan hanim kazandigi tazminatla k.k yi hitabet kursuna, adab-i muaseret kursuna gondersin. yazik 90 yillik partinin genel baskani konusmayi bilmiyor.
independence
kimi aciklamalar agir olmus.

aileden sorumlu devlet bakaninin ensar vakfinda yasanan olaylar icin ""bir kere olması karalamak için gerekçe olamaz"" aciklamasinin zaten elle tutulur bir tarafi yok. ancak boyle bir aciklama yapti diye bir kadin devlet bakanina "birilerinin onune yatmis konusmuyor" seklinde bir ithamda bulunulmasi, ustelik bu ithamin anamuhalefet partisinin liderinden gelmesinin de elle tutulabilir bir yani yok.

bu tur kelamlari bizler edebiliriz ve fakat bir siyasi parti liderinin, ustelik bir ana muhalefet partisi liderinin bu tur gaflar yapma bu tur laflar etme lüksü katiyetle yoktur. ben sen bu tur seyler soyledigimiz zaman kimse bizi takip edip bu kelamin devamini getirmez ama bir siyasi parti liderinin agzindan cikacak kelimeye bakan milyonlarca insan var. bu makamlarda olan kisilerin konusmadan once iclerinden 10 a kadar saymalari guzel olurdu aslinda.

mesela zamaninda anap lideri mesut yilmaz da bir cumleyi soylemeden once icinden sayardi ama o 30 a kadar falan sayardi, ekranin basina beklerdik ne soyleyecek diye de bir cumleyi 4 dakikada ancak soylemeye baslayinca vazgectik artik onu dinlemeye calismaktan, soylediklerini gazetelerde okumak daha kolay bir hal almisti.

sözün özü hic yakismamistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol